Κατηγορίες
Super League 2

Ο Γκερμούς “λύτρωσε” τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής πήρε αυτό που ήθελε στη Χαλάστρα!

Οι “κυανόλευκοι” υπέταξαν με 1-0 τον Καμπανιακό και πήραν τη σημαντική νίκη που επιζητούσαν, ώστε να πάρουν σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα, καθώς αύξησαν τη διαφορά στο +5.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη παρέμεινε στους 19 βαθμούς, όσους έχει και η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα βαθμολογικά όρια της παραμονής.

Το φιλμ

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Γηραιός έδειξε σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς κι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Γκερμούς πριν λήξει το πρώτο μέρος, γεγονός κομβικό για την έκβαση της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο επεχείρησε να διασφαλίσει τη νίκη του με την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, κάτι το οποίο δεν πέτυχε, αλλά ταυτόχρονο φύλαξε τα νώτα του όταν ο Καμπανιακός ρίσκαρε περισσότερο με στόχο να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο 18′ ο Νίκος Καθάριος προσπάθησε να απειλήσει τον Παλαβράκη αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 31′ ο Αρόγιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιακουμής αστόχησε στην έξοδό του, όπως και ο Κουντουριώτης στη συνέχεια με την κεφαλιά που επεχείρησε.

Πέντε λεπτά, ο Ηρακλής ευτύχησε να σκοράρει. Μετά από κλέψιμο των συμπαικτών του στην άμυνα του Καμπανιακού, ο Γκερμούς σε επίκαιρη θέση και με σουτ κάνει το 1-0.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρος, ο Καμπανιακός είχε καλή στιγμή να ισοφαρίσει, η κεφαλιά όμως του Λαγωνίδη πέρασε εκτός εστίας.

Στο 56′ το σουτ του Κουντουριώτη ανάγκασε τον Γιακουμή να κάνει μια σπουδαία επέμβαση.

Στο 86′ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Γιουκούδη δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης) : Γιακουμής, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Καθάριος Ν., Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής (Σούλης Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης (63′ Δοϊρανλής), Αρόγιο (46′ Χειρίτραντας), Σιούτας, Σπυρίδης (84′ Τσαγκαλίδης), Γκερμούς (90+1′ Τόρες)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ηρακλής 5 2 3 0 5 3 2 24
2 ΠΑΟΚ Β 5 3 0 2 11 9 2 24
3 Καμπανιακός 5 2 1 2 7 6 1 19
4 Αναγέννηση Καρδ 5 1 1 3 1 4 -3 19
5 Κοζάνη 5 1 3 1 6 7 -1 18
6 Αιολικός 5 1 2 2 3 4 -1 15
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected