Κατηγορίες
Super League 2

Το χειρότερο αποτέλεσμα για Αιολικό και Κοζάνη

Στο στείρο 0-0 έμειναν Αιολικός και Κοζάνη στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου των play out.

Για αμφότερες τις ομάδες ήταν μια σημαντική ευκαιρία, αφενός για τους “κυανόλευκους” να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τη ζώνη του υποβιβασμού, αφετέρου για τους Κοζανίτες να αποσπαστούν στην 3η θέση.

Το φιλμ

Ανώτερη η Κοζάνη από το πρώτο λεπτό κινήθηκε απειλητικά προς την αντίπαλη περιοχή με πλαγιοκοπήσεις και κάποια μακρινά σουτ που πέρασαν πάνω από τα δοκάρια. Μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 5ο λεπτό ένα σουτ εντός περιοχής, όμως ο Ντόκιτς αντέδρασε σωστά και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα. Αντίθετα, ο Αιολικός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια φάση.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, το σκηνικό αντιστράφηκε με την Κοζάνη να οπισθοχωρεί και τον Αιολικό να «ζωηρεύει» μεσοεπιθετικά, με καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Γιοκέ που πέρασε άουτ. Στη συνέχεια η Κοζάνη πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία περισσότερο από στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το πολυπόθητο γκολ μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

Αιολικός (Θωμάς Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Ουνγιαλίδης, Καρανίκας, Μπενίτες, Μπαλογιάννης, Τριανταφύλλου, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Γιόκε, Ζάκαριτς

Αιολικός (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ηρακλής 5 2 3 0 5 3 2 24
2 ΠΑΟΚ Β 5 3 0 2 11 9 2 24
3 Καμπανιακός 5 2 1 2 7 6 1 19
4 Αναγέννηση Καρδ 5 1 1 3 1 4 -3 19
5 Κοζάνη 5 1 3 1 6 7 -1 18
6 Αιολικός 5 1 2 2 3 4 -1 15

*με στοιχεία από το SportLesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected