Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Ζακύνθου : Πανηγυρισμοί μέχρις…εσχάτων για τον τίτλο στη Θύελλα Αμπελοκήπων! (photos+vid)

Πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα της Θύελλας Αμπελοκήπων! Τον Απρίλιο του 2013 είχε σηκώσει την τελευταία κούπα. Από τότε, η ομάδα πέρασε δύσκολα. Έχασε πρωταθλήματα, αποχώρησε ακόμα και από το ζακυνθινό ποδόσφαιρο! Τα τελευταία τρία χρόνια ο σύλλογος ανασυντάχτηκε και η πρόεδρος Ροδούλα Σπινθάκη έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα που έφτανε στην “πηγή” αλλά δεν μπορούσε να “πιει νερό”!

Η 3η φορά στέφτηκε από επιτυχία και μάλιστα θα έλεγε κανείς, με απόλυτη επιτυχία αν αναλογίσουμε ότι από την ομάδα αφαιρέθηκαν 6 ολόκληροι βαθμοί λόγω της τιμωρίας της στην υπόθεση με τον ΑΟ Τσιλιβή.

Εν τούτοις όμως, ο σύλλογος κατάφερε όχι μόνο να μείνει ροκανίσει τη διαφορά αλλά στο τέλος να πάρει το πρωτάθλημα από τον ΑΟ Λεβάντε την τελευταία αγωνιστική στη διαδικασία των μπαράζ.

Οι 500 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου χάρηκαν το ματς το οποίο κυρίως στο δεύτερο μέρος είχε συγκινήσεις και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Έρικ Μούστα ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Θύελλας, ειδικά το 0-2 ήταν γκολ ποίημα! Και από κοντά ο Θανάσης Τζιαφέρης που πέτυχε το γκολ της που έκρινε την έκβαση του ματς.

δείτε φωτογραφίες στο IonianSports

Η σύνθεση της Θύελλας Αμπελοκήπων (Τρουπιώτης-Δραγώνας) : Διαμαντής, Σοφός, Τζίνα, Αγγελίδης, Κυριάζος, Ντάσης, Κούτι, Ματαράγκας (74′ Κακολύρης), Μούστα (82′ Κομσί), Κάρδαρης, Μαλαφούρης (29′ λ.τ. Τζιαφέρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected