Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣΖ : Το σήκωσε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με γκολ του Γουίλσον Τσιμέλι! (photos)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει τον 36ο τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Ο Γουίλσον Τσιμέλι ήταν αυτός που σκόραρε για την ομάδα της Ζακύνθου στο 33′ του αγώνα και με αυτό το γκολ έδωσε τον κύπελλο στην ομάδα του. Αυτό ήταν το 19ο κύπελλο που κατακτά η Ζάκυνθος από τότε που ιδρύθηκε η ΕΠΣ Ζάκυνθου το 1987.

Οι 400 φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν τον αγώνα, σίγουρα έφυγαν ευχαριστημένοι, διότι έως και στο τελευταίο δευτερόλεπτο το ματς ήταν αμφίρροπο με τον ΑΟ Λεβάντε, όχι μόνο να κοντράρει στα ίσια την ομάδα της Ζακύνθου αλλά κυρίως στο δεύτερο μέρος να είναι καλύτερος. Η ομάδα του Γαλάρου και των Αγίων Πάντων, έχασε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι και σίγουρα θα μπορούσε αν οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι και πιο τυχεροί να πετύχουν γκολ να έβαζε νέα δεδομένα στο ματς!

Σίγουρα ο ΑΟ Λεβάντε άξιζε το χειροκρότημα το οποίο το πήρε στο τέλος από τους φίλους του. Πραγματικά, οι παίκτες του Πέτρου Τσούκλη έκαναν κατάθεση ψυχής και τα έδωσαν όλα έτσι ώστε κοιτάξουν στα μάτια την ομάδα της Ζακύνθου. Οι παίκτες του ΑΟ Λεβάντε θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτή την αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας όπως είναι η Ζάκυνθος.

Η σύνθεση του ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης) : Δήμας, Ντούκας (46′ Νικολίτσας), Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης (67′ Κακολύρης), Τσουκαλάς (74′ Τζατζανάς), Τσιμέλι, Νικολακόπουλος, Τσίγκρηλας, Στύλλα (58′ Χατζηστάμου).

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

*Με στοιχεία από το Ioniansports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected