Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Απίστευτη σύμπτωση : Το πρώτο παιχνίδι του Εθνικού Κλειδιού μετά από ακριβώς 5 χρόνια!

Ο Εθνικός Κλειδιού…αναγεννάται από τις στάχτες του και έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπονήσεις για τις μικρές ηλικίες.

Οι γονείς έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης, οι άνθρωποι της οποίας νιώθουν υπερήφανοι για την πρωτοβουλία που πήραν για την επανασύσταση του σωματείου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο πρώτος φιλικός αγώνας της U16, που κλείστηκε για αύριο Σάββατο (20/4) και ώρα 17.30 στο γήπεδο Κλειδίου, με αντίπαλο τον Ιωνικό της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα διεξαχθεί ακριβώς πέντε χρόνια μετά την τελευταία επίσημη αναμέτρηση!

Ήταν στις 20 Απριλίου του 2019, στα πλαίσια της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της σεζόν 2018/2019, όταν ο Εθνικός αγωνίστηκε στη Μαρίνα με τον τοπικό ΑΟΜ και ηττήθηκε με σκορ 3-0.

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου 2019, η ομάδα είχε αποχωρήσει στο 47ο λεπτό από την αναμέτρηση του ΔΑΚ Νάουσας, με αντίπαλο τον Αχιλλέα. Μια υπόδειξη πέναλτι του ρέφερι κ. Παζαρτζικλή τότε, εξαγρίωσε τους ανθρώπους του Εθνικού και αποφάσισαν την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο.

Το παιχνίδι με τον ΑΟ Μαρίνας (σκόρερ των “οράνιε” για την ιστορία οι Πουτακίδης, Δάτσης και Παπουτσής) ήταν το τελευταίο επίσημο για τους “κυανόλευκους” από το Κλειδί, που μετρούν πλέον αντίστροφα για την επάνοδο τους στα γήπεδα, αρχής γενομένης με το αυριανό παιχνίδι.

Η τελευταία ομαδική του Εθνικού Κλειδιού, στο γήπεδο της Μαρίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected