Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στον τελικό του FA Cup η Σίτι, 1-0 την Τσέλσι (vid)

Λίγο ήθελε να ζήσει η Μάντσεστερ Σίτι δεύτερη παράταση σε 72 ώρες. Ο Μπερνάρντο Σίλβα «χτύπησε» στο φινάλε και χάρισε στους «Πολίτες» (1-0) το εισιτήριο του τελικού του FA Cup.

Πριν από τρεις ημέρες ήταν ο μοιραίος στις εκτελέσεις πέναλτι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Πολίτες». Ο άνθρωπος που χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη επί της Τσέλσι και την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Μπορεί το όνειρο του repeat του τρεμπλ να «έσβησε» προ ολίγων ημερών εξαιτίας της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτό του δεύτερου σερί νταμπλ παραμένει κάτι παραπάνω από ζωντανό για τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι Πολίτες αναγκάστηκαν να κουβαλήσουν την κούραση του εξουθενωτικού προημιτελικού του Champions League, για ώρα τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Τσέλσι, όμως ο Μπερνάρντο Σίλβα τούς… κέρασε «αντίδοτο» μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και με «χρυσό» γκολ στο 84′ τούς έστειλε στον τελικό του FA Cup. Εκεί θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κόβεντρι με στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected