Κατηγορίες
Super League 1

Super League (play out) : Ο Τοράλ πήρε από το…χεράκι τον ΟΦΗ, 2-1 τον Βόλο (vids)

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τοράλ!

Ο Ισπανός άσος πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους Κρητικούς στο τρίποντο με 2-1 επί του Βόλου για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή, κάτι που δε συνέβη και παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει των δύο τελευταίων στροφών του μίνι πρωταθλήματος.

Το φιλμ

Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά ωστόσο με την τακτική που ακολουθούσε ο Βόλος, δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν εμφανείς προθέσεις να περιμένουν τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο και να επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μέσα από αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, με σωστή ανασταλτική λειτουργία, ο ΟΦΗ δεν επέτρεψε να γίνουν επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι στο τρανζίσιον ωστόσο και εκείνος δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Κόβατς. Παρότι ήταν καλύτερος, δεν έβγαζε φάσεις και σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, αρκούσε η ποιότητα του Τοράλ για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Βόλου όταν με γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Το γκολ του Ισπανού ανέβασε την πίεση και την ένταση του ΟΦΗ που έψαχνε το δεύτερο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπακού και τον Ισέκα να γίνονται απειλητικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τον Βόλο να περιμένει στο μισό γήπεδο και να ψάχνει τη δική του ευκαιρία και τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 49ο λεπτό ο Τζον Τοράλ με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κόβατς για το 2-0 γνωρίζοντας την αποθέωση για την καταπληκτική εμφάνιση και τα δύο γκολ που οδηγούσε τον ΟΦΗ στη νίκη.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι πήρε μια άναρχη εικόνα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ο μεν ΟΦΗ έψαχνε το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι και ο δε Βόλος αφού δεν είχε να χάσει τίποτα έβγαινε στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές δίχως ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Χριστογεώργου. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 90+1′.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας) : Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72′ Λαμπρόπουλος), Λουκάο, Βούρος, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79′ Γκλάζερ), Ριέρα, Μπάκου (72′ Μοσκέρα), Ισέκα (80′ Φελίπε),Τοράλ (64′ Γκαγιέγος).

Βόλος (Χρήστος Κόντης) : Κόβατς, Λούνα (85′ Κίτσος), Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς (62′ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (70′ Ποπέσκου), Μύγας (62′ Τρουιγιέ), Γκαρσία (70′ Mωραϊτης).

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 20/4

ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος  2-1
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (19.30)
Ατρόμητος – Κηφισιά (19.30)

Κυριακή 21/4

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (15.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected