Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Γεμάτη” ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Έκτη στροφή στα play off με την κορυφή να έχει πάρει… φωτιά! Η πρωτοπόρος ΑΕΚ παίζει με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», ο δεύτερος Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Λαμία και ο τρίτος ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον τέταρτο Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αρχή στο κυριακάτικο πρόγραμμα των play out γίνεται στις 17:00 στη Λαμία με τον Παναθηναϊκό να θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχει και τουλάχιστον να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και την ΑΕΚ ενόψει και του μεταξύ τους ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια την ερχόμενη Τετάρτη.

Στις 19:30 η πρωτοπόρος ΑΕΚ καλείται να νικήσει τον Άρη μετά την OPAP Arena και στο Κλεάνθης Βικελίδης για να διατηρηθεί στην κορυφή και να στρέψει έπειτα αποκλειστικά την προσοχή της στο πολύ μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Στις 20:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τέταρτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός λίγες μέρες μετά τη μεγάλη του πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ για να παραμείνει δυνατά μέσα στο παιχνίδι του τίτλου όντας αυτή τη στιγμή σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Λαμία – Παναθηναϊκός (17:00)
Άρης – ΑΕΚ (19:30)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected