Κατηγορίες
Super League 2

Πικρό… ποτήρι για Χανιά, έχασαν από τον Ιωνικό (photos)

Παίζοντας με πολύ άγχος, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος, τα Χανιά δεν μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Γκέλιου και πλέον χάνουν πολλές από τις ελπίδες τους προκειμένου ν’ ανατρέψουν την κατάσταση και να είναι η ομάδα που θ’ ανέλθει στη Super League.

Οι καλύτερες ευκαιρίες για τα Χανιά χάθηκαν μέσα σε διάστημα ενός λεπτού κι ενός… ημίχρονου όταν στο 45’ ο Κόλα βρέθηκε εξ επαφής με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού σουτάροντας άουτ και ακριβώς με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίλι είχε την ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Γκέλιο αλλά σούταρε πάνω του.

Το γκολ που έκρινε τελικά τον νικητή σημείωσε ο Οικονομίδης στο 49ο λεπτό με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίλι, Σέχου (46’ Μπάτζιος), Ματάους (58’ λ.τρ.Ελευθεριάδης), Μαζουλουξής, Σιλά, Λεμονής (75’ Βουό), Ντίας, Τσέλιος (68’ Μούλερ), Κόλα (58’ Μάνος), Μάναλης

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκέλιος, Οικονομίδης (70’ Οικονομόπουλος), Σόουζα, Μπορταγκαράι, Τασουλής, Γιακουμάκης, Ζάχαβι, Γκίνη, Γκαρντάφσκι (63’ λ.τρ. Σερπέζης), Σαλίνας (83’ Ντάουντα), Δρίτσας (83’ Γουακάσο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected