Κατηγορίες
Αθλήματα

Ιταλία: Προκρίσεις για Λάκη και Χριστοφή στην πρεμιέρα

Μιχαέλα Λάκη και Έλενα Χριστοφή ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο χωμάτινη τουρνουά ITF των 35.000 δολαρίων Fortevillage ITF Trophy που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στη Σάντα Μαργκερίτα της Ιταλίας, με τις δύο Ελληνίδες τενίστριες να εξασφαλίζουν την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο.

Η Λάκη επικράτησε της 18χρονης Γαλλίδας, Παουλίνε Γκρελ με 6-4, 6-3, ενώ η Χριστοφή κέρδισε την 21χρονη Ιταλίδα Μαρτίνα Περέτι με 6-1, 6-0. Ένα βήμα πριν από το κυρίως ταμπλό η Νο4 του προκριματικού ταμπλό, Λάκη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρώην πρωταθλήτρια του Madrid Open, την 37χρονη πλέον και πρώην Νο15 του κόσμου, Αραβάν Ρεζάι, με 4 WTA τίτλους στην καριέρα της και πιο σημαντικό εκείνον στη Μαδρίτη το 2010 και μάλιστα κερδίζοντας στον τελικό τη Βίνους Γουίλιαμς.

Από την πλευρά της η Χριστοφή θα παίξει απέναντι στην 20χρονη Ουγγαρέζα Ναταλία Σαμπαντίν, με την αριστερόχειρα και Νο605 του κόσμου να κερδίζει στον 1ο προκριματικό γύρο της Δευτέρας την Ιταλίδα Μπάρμπαρα Ντεσολίς με 6-3, 7-5.

Στο κυρίως ταμπλό, στο οποίο Νο2 είναι η Ελβετίδα Ζιλ Τάιχμαν, έχει τοποθετηθεί στο Νο3 η Σαπφώ Σακελλαρίδη που στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει την 20χρονη Βουλγάρα, Λία Καρατάντσεβα στην επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα στην Αττάλεια τον περασμένο Φεβρουάριο όπου είχε βρει νικήτρια την 21χρονη Ελληνίδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected