Κατηγορίες
Αθλήματα

Πέρασε από τη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα (vid)

Γρήγορο πέρασμα από το κέντρο της Βέροιας έκανε η Ολυμπιακή Φλόγα για το Παρίσι 2024, λίγο πριν γίνει επίσημη τελετή στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από την πλατεία Εληάς με τη Βίκυ Πανετσίδου – Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Καράτε, ακολούθησε η Έλσα Παπαδοπούλου – Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Αλπικού Σκι και Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Ακροβατικής Γυναικών, έπειτα η Σοφία Υφαντίδου – Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό του επτάθλου στους Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνο 2012 και ολοκληρώθηκε με τον Άγγελο Αποστολίδη – Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής πάλης.

Στη συνέχεια η Φλόγα αναχώρησε για τον προαύλιο χώρο του Μουσείου Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής και η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας έγινε από τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή ποδοσφαίρου, Παντελή Καφέ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ακούστηκε ο Ολυμπιακός Ύμνος, καθώς και οι Εθνικοί Ύμνοι της Γαλλίας και της Ελλάδας, από τις χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» και τη Σχολική Χορωδία Βέροιας, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου.

Παράπονα για την ελλιπή ενημέρωση

Για το πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας στη Βέροιας σχετική ενημέρωση δόθηκε από το γραφείο Τύπου του Δ. Βέροιας. Εκεί αναφερόταν ως πληροφορία ότι οι Βεροιώτες λαμπαδηδρόμοι “θα διανύσουν απόσταση από την Πλατεία Ελιάς – Οδό Ελιάς & Βενιζέλου – Βενιζέλου και Λ. Ανοίξεως”.

Η παραπάνω αναφορά προκάλεσε σύγχυση, όπως μετέφερε στο InVeria αναγνώστρια, καθώς θεωρήθηκε δεδομένο ότι θα περάσει και από την Ανοίξεως η Φλόγα. Όπως μας ανέφερε, πάνω από 40 άτομα είχαν συγκεντρωθεί πριν και μετά το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και μάλιστα μέσα στη βροχή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected