Κατηγορίες
Super League 1

Super League : Στο 90+10′ πήρε τον βαθμό στη Λαμία ο ΠΑΟΚ (vids)

“Χαρακίρι” για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, με τον “δικέφαλο” να χάνει δύο βαθμούς και ουσιαστικά να μένει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν, μάλιστα, να σώσουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων, αδυνατώντας να απειλήσει σημαντικά τους Φθιώτες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πρόκειται για μία ισοπαλία, η οποία ήταν σαν ήττα, μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά “πέταξε” βαθμούς σε μία έδρα, όπου ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν… περίπατο. Ο ΠΑΟΚ άφησε, μάλιστα, βαθμούς για δεύτερη φορά κόντρα σε αδιάφορη βαθμολογική ομάδα, αφού είχε χάσει στην έδρα του από τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μένει αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου, με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή να είναι η τελευταία ευκαιρία του Δικεφάλου του Βορρά.

Το φιλμ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και απειλούσε περισσότερο. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Δικέφαλος είχε μια καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν μετά το μπάσιμο του Ντεσπόντοφ, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκος Αντόνιο ο οποίος από καλή θέση έκανε αδύναμο πλασέ πάνω στον Κοσέλεφ.

Ο ΠΑΟΚ είχε το μομέντουμ και στο 26’ είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία, όταν μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μάρκος Αντόνιο, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια, αλλά εκείνος έχασε το κοντρόλ και δεν τελείωσε τη φάση. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντεσπόντοφ να γυρνάει στον αμαρκάριστο Οζντόεφ, του οποίου η κεφαλιά πέρασε άουτ.

Η Λαμία στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται απειλητική, προειδοποιώντας με κάποιες φάσεις τον ΠΑΟΚ. Εκείνος όμως δεν άκουσε το… καμπανάκι, με αποτέλεσμα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να ανοίξει το σκορ στο 45+4’. Ο Σιμόν έκανε τη σέντρα, ο Μάλτσι έστρωσε με το στήθος στον Σλίβκα και εκείνος με άψογο τελείωμα εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 1-0! Σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με σαφή διάθεση να πάρει τα ηνία και να βρει τη γρήγορη ισοφάριση μπήκε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να αποφασίζει να μην κάνει κάποια αλλαγή. Άγγιξε το γκολ στο 47’ αλλά ο Κωνσταντέλιας δεν τελείωσε τη φάση και πάτησε στον Σαμάτα, ο οποίος δεν εκτέλεσε από καλό σημείο.

Η πίεση ήταν μεγάλη, η οποία έγινε ακόμη πιο έντονη από την είσοδο των Τάισον, Μπάμπα και Τόμας, με τον τελευταίο να πλησιάζει το 1-1 στο 59’ όταν η κεφαλιά-ψαράκι που έκανε ο Ισπανός φορ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Λαμία ψαχνόταν στην κόντρα και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη όπως και στο πρώτο μέρος, αλλά τα χαλούσε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έχασε βέβαια ένταση και ταχύτητα στη συνέχεια, όταν ο Κοντονίκος αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς, αλλά αυτό στάθηκε και ως αφορμή για να σφίξει μεσοαμυντικά.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα στην προσπάθειά τους να απειλήσουν τα καρέ του Κοσέλεφ, αλλά η Λαμία αμυνόταν αρκετά καλά. Στο 73ο λεπτό μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Οζντόεφ, ο Μιχαηλίδης έπιασε μια ωραία κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ απειλούσε μέχρι και το φινάλε, η Λαμία έπαιζε και με το χρόνο. Το φανέλα έγινε ροντέο, καθώς ο Κατσικογιάννης απέβαλε τον Αμαράλ, επειδή κάτι του είπε. Ο πάγκος της Λαμίας διαμαρτυρήθηκε έξαλλα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Σλίβκα.

Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σβαμπ και πήρε τον βαθμό στο 90+10′.

Συνθέσεις

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος) : Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46′ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76′ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76′ Λέικ), Κοντονίκος (68′ Τόσιτς), Σλίβκα (86΄ Τερεζίου), Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Κοτάρσκι, Σάστρε (69′ Ότο), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (57′ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75′ Μουργκ), Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (57′ Τάισον), Σαμάτα (57′ Τόμας)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Τετάρτη 24/4

Λαμία – ΠΑΟΚ  1-1
Άρης – Ολυμπιακός (19.30)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20.30)

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΑΕΚ 32 21 9 2 72 30 42 72
2 Παναθηναϊκός 32 22 5 5 79 27 52 71
3 ΠΑΟΚ 32 21 5 6 76 30 46 68
4 Ολυμπιακός 31 21 3 7 69 30 39 66
5 Άρης 32 14 6 12 44 39 5 48
6 Λαμία 33 9 8 16 40 68 -28 35
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected