Κατηγορίες
Διάφορα

Έχασε τον πατέρα του ο Γιάννης Καλλιάνος – Είχε αναδείξει την ταλαιπωρία στα δημόσια νοσοκομεία μέσα από τα social media

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μιλήσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας την οργή του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον πατέρα του οι γιατροί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω γάγγραινας και η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση, όπως τόνισε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου χθες. Ο μετεωρολόγος είχε ξεσπάσει για την αντιμετώπιση που θεωρεί πως είχε το περιστατικό από τους γιατρούς, τους οποίους ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε υπερασπιστεί, με ανάρτησή του.

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου είχε νοσηλευτεί λόγω γάγγραινας στο αριστερό πόδι, ενώ, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου, έπασχε μεταξύ άλλων «από τελικού σταδίου νεφρική ανεπάρκεια υπό αιμοκάθαρση, σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση, βαριά στεφανιαία νόσο και καρδιακή ανεπάρκεια (οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και επανειλημμένες διαδερμικές αγγειοπλαστικές στεφανιαίων, κολπικήμαρμαρυγή, ανεπάρκεια τριγλώχινας, τοποθέτηση απινιδωτή), πνευμονική ίνωση με κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία και καρκίνο γεννητικών οργάνων».

Όπως αναφέρει το alfavita.gr, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected