Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πως θα παρακολουθήσετε LIVE από το sportsup.gr τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Για μια ακόμη χρονιά, η 5η κατά σειρά, το sportsup.gr καλύπτει ΖΩΝΤΑΝΑ την εξέλιξη των αγώνων μπαράζ για την άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ Εθνική.

Πολλοί είναι αυτοί που ρωτάτε πως είναι δυνατόν να υπάρχει άμεση ενημέρωση από όλα τα γήπεδα, όμως όλο αυτό έχει “χτιστεί” λιθαράκι λιθαράκι, στην αρχή με τη Δ Εθνική (το 2013) και στη συνέχεια με τη Γ, μέχρι και σήμερα.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς, πίστης και αφοσίωσης σε αυτό που κάνουμε, το οποίο γίνεται με μεράκι και ζήλο.

Έχετε διαπιστώσει και σεις ότι μεγάλες πλατφόρμες με livescores, όπως η SofaScore και το Futbol24, λαμβάνουν τα σκορ της Γ Εθνικής και τους σκόρερς από μας. Και έχει αποδειχτεί περίτρανα αυτό σε μία-δύο περιπτώσεις, όταν το LIVE μας δεν βγήκε στον “αέρα”!

Εμείς ωστόσο συνεχίζουμε ακάθεκτοι και μάλιστα, έχουμε αφήσει για τη “φαρέτρα” μας και ένα ακόμη…όπλο, με στόχο την ακόμη πιο άμεση ενημέρωση του κοινού!

Πώς όμως θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη των αγώνων μπαράζ ; Η απάντηση έρχεται αμέσως : Εύκολα!

Το προηγούμενο βράδυ των αγώνων, η σχετική ανάρτηση δημοσιεύεται στο sportsup.gr και εσείς δεν έχετε παρά να μπείτε και να φτιάξετε…καφέ, καθώς δεν χρειάζεται ανανέωση!

Όλοι οι αγώνες, με τη ροή τους και με την παράθεση των σκόρερς, χάρη στους ανθρώπους που μας ενημερώνουν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected