Κατηγορίες
Super League 2

Η ΑΕΛ νίκησε μετά από 47 μέρες! (photos)

Την πρώτη της νίκη στα play off πέτυχε η ΑΕΛ, μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ Β.

Στο κεκλεισμένων των θυρών AEL FC Arena, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είδε τη χαρά της νίκες μετά από 1.5 μήνα και συγκεκριμένα μετά από 47 μέρες!

Ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 12′, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Θεοχάρη. Στο 16′ όμως βρήκε δίχτυα. Ο Στίνα έφερε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πάνω στον Κώστα Παπαγεωργίου που από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Θεοχάρη, κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα κατά τους πανηγυρισμούς τραυματίστηκε κιόλας και αντικαταστάθηκε από τον Πεντρόζο δύο λεπτά αργότερα.

Οι «βυσσινί» έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 34′ όταν ο Ρόκσον Γιεμπόα γύρισε την μπάλα στον Θεοχάρη που δεν είχε σωστέ θέση στην εστία του, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ από κόρνερ ο Χρυσόπουλος πήρε μια κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Σουλούκου, απειλώντας για πρώτη φορά ουσιαστικά την εστία της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ «κλείδωσε» το ματς στο 70′. Σκόρερ ο Πεντρόζο, οποίος πήρε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Καλουτσικίδη και βγήκε απέναντι από τον Θεοχάρη και τον «κεραυνοβόλησε» για το 3-0.

δείτε φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ λ.τ. Νινίκας), Παπαγεωργίου Αθ., Παπαγεωργίου Κ. (18′ λ.τ. Πεντρόζο), Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα, Φατάι (68′ Τσουμάνης), Νίνο (68′ Κόσιτς).

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεί), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπουλος), Κατσικάς (71′ Παυλίδης), Πανέρας, Γκολφίνος (33′ λ.τ. Σκόνδρας), Χριστόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected