Κατηγορίες
Αθλήματα

Madrid Open: Πέταξε για τις “16” η Σάκκαρη (vid)

Εξαιρετική για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Mutua Madrid Open η Μαρία Σάκκαρη, μιας και επιβλήθηκε εύκολα της Σλόουν Στίβενς με 6-1, 6-3, μέσα σε 64 αγωνιστικά λεπτά στο Arantxa Sanchez Stadium, και πήρε εμφατικά την πρόκριση για τη φάση των “16”.

Η περσινή ημιφιναλίστ δεν έχει χάσει ούτε ένα set στα 2 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Μετράει, μάλιστα, και 13 νίκες σε 16 ματς με τον Ντέιβιντ Γουίτ στο πλευρό της, και η δουλειά τους αποτυπώνεται ιδανικά στο κορτ.

Όπως αναφέρει το Tennis24, σήμερα η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια χάρισε μόλις 4 games στη No33 του κόσμου, που προερχόταν από 7 διαδοχικές νίκες στο χώμα. Κατέκτησε τον τίτλο στο Ρουέν της Γαλλίας χάνοντας μόλις 2 set, και ήταν σε εξαιρετική φόρμα μέχρι να συναντήσει τη Σάκκαρη.

Αυτή ήταν και η δεύτερη συνάντησή τους στο WTA Tour, με τη Μαρία να κάνει το 2/2 κόντρα στην 31χρονη Αμερικανή. Το πρώτο τους παιχνίδι ήταν στο 1000άρι του Τορόντο το 2022, με τη No6 της παγκόσμιας κατάταξης να παίρνει τη νίκη σε ματς που κρίθηκε στα 3 set.

Στον τέταρτο γύρο της Μαδρίτης η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θ’ αντιμετωπίσει μία εκ των Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και Έμα Ναβάρο. Με νίκη θα προσπεράσει στο Live Ranking την Κίνγουεν Ζενγκ και θ’ ανέβει στο No7, καθώς η Κινέζα αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο.

Για να διατηρηθεί στο No6 μετά το 1000άρι της ισπανικής πρωτεύουσας, θα πρέπει να κάνει καλύτερη πορεία από τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η Τσέχα θα παίξει αύριο με τη 16χρονη Μίρα Αντρέεβα και μία ενδεχόμενη ήττα της θα έκανε τα πράγματα πιο ευνοϊκά για τη Μαρία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected