Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική μας προϊδεάζει τι θα δούμε φέτος! (vid)

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι ήταν το πρώτο χρονικά για τη φετινή διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο δευτεραθλητής της ΕΠΣ Μακεδονίας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποδέχτηκε στη Νέα Ευκαρπία τον Κιλκισιακό και οι φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, απόλαυσαν ένα ματς με “γκραν γκινιόλ” φινάλε.

Ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο Κιλκισιακός του Χρήστου Ζαρογιάννη, δεν κατόρθωσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε και το έκανε στο 57′. Ο Βαρότσης βρήκε εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας τον Κακουλίδη, ο οποίος πέρασε εύκολα τον Μπούκα και σε κενή εστία “έγραψε” το 0-1.

Ο αιφνιδιασμός για τους γηπεδούχους ήταν εμφανής, με τον Κώστα Θωμαΐδη να προχωράει σε επιτακτικές αλλαγές προσώπων.

Σταδιακά, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισορρόπησε το ματς και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, με τον Κιλκισιακό όμως να είναι επικίνδυνος όποτε βγήκε στην κόντρα.

Κι όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τέτοιο φινάλε στο σημερινό παιχνίδι, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου.

Στο 90+4′ ο Αβραμίδης έκανε το δυνατό σουτ, ο Αθανασίου φάνηκε να αιφνιδιάζεται βάζοντας τις γροθιές, και στην αναμπουμπούλα που ακολούθησε, η μπάλα έφτασε στον Τάχατο ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 1-1.

Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα! Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νικηφορίδης έκανε παλικαρίσια προσπάθεια, κερδίζοντας κόντρες έξω από την περιοχή, πήρε θέση έναντι του Γολιδόπουλου, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο ρέφερι υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Τάχατος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και δε λάθεψε για το 2-1, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Συνθέσεις

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Κώστας Θωμαΐδης) : Μπούκας, Ιωακειμίδης, Ειρηνάκης (74′ Αβραμίδης), Μιχαηλίδης, Σούβλατζης, Άντσος (75′ Στρουμπίνης), Νικηφορίδης, Διαμαντίδης, Μπουζάκης (42′ Νατσιόπουλος), Μαυροματίδης (75′ Σφέτκος), Τάχατος

Κιλκισιακός (Χρήστος Ζαρογιάννης) : Αθανασίου, Πολύζας, Ραφαελίδης, Τραχανάς, Πιπερτζής, Γολιδόπουλος, Μπουλάρι, Κακουλίδης (75′ Σερταρίδης), Βαρότσης, Τσολακίδης, Αμοιρίδης

Πηγή βίντεο : ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected