Κατηγορίες
Super League 2

Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά, περιμένουν το…δώρο του Ιωνικού | HIGHLIGHTS

Τη νίκη με σκορ 2-0 πήραν τα Χανιά, που επιβλήθηκαν της Καλαμάτας στα Περιβόλια για την 7η αγωνιστική των play off της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επέστρεψε στις επιτυχίες και περιμένει το αποτέλεσμα της Μεγάλης Δευτέρας ανάμεσα στον Ιωνικό και την Athens Kallithea.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, κυκλοφόρησαν την μπάλα και έπαιξαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Η ανωτερότητά τους μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 19ο λεπτό με την κεφαλιά του Λεμονή μετά από κόρνερ του Νίλι. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου τα Χανιά δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλαμάτα πίεσε ψάχνοντας για την ισοφάριση, αλλά η ομάδα μας δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να γίνουν πολλές φορές απειλητικοί. Αντίθετα, τα Χανιά στο 84′ σφράγισαν τη νίκη με το γκολ του Ελευθεριάδη μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Γιώργου Μανουσάκη.

Συνθέσεις

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (75′ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά, Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Μανουσάκης), Νίλι (75′ Ελευθεριάδης), Μάναλης (75′ Βουό), Κόλα (53′ Μιούλερ)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Αρίμπας (83′ Κωστόπουλος), Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάνιας (46′ Ματέους), Κατάλντι (74′ Λόπεζ), Ακόστα (65′ Μπαράλες), Πασάς, Γρίβας (74′ Τάτος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected