Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές : Η τετράδα “φωτιά” από την Ημαθία που σήκωσε την κούπα!

Ακόμα δεν έχουν συνέλθει στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας, από τη…μέθη της κατάκτησης του τίτλου στη Γ Εθνική από τον Εθνικό.

Όπως είναι λογικό, η τεράστια επιτυχία έχει μεγάλο αντίκτυπο στον ποδοσφαιρικό κόσμο, γιατί είναι μία ομάδα που πριν από λίγα χρόνια αγωνιζόταν στο τοπικό της ΕΠΣ Πιερίας και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται σε μια επαγγελματική κατηγορία.

Ανάμεσα στους πολλούς πρωταγωνιστές είναι και τέσσερα παλικάρια από την Ημαθία, ο καθένας εκ των οποίων έβαλε το δικό του λιθαράκι.

Αριστερά πάνω στη φωτό ο Θανάσης Γιαγλής, που από προπονητής του Άχθου Αρούρη και της ομάδας γυναικών της Veria Ladies, αποφάσισε να γίνει Αναλυτής Ποδοσφαίρου, κι απ ότι φαίνεται, η πρώτη του ολοκληρωμένη θητεία, στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Δίπλα του ο Αντώνης Λαφάρας, ο 18χρονος επιθετικός που ανήκει στον Εθνικό από τον Ιανουάριο του 2024 και μόλις πέντε μήνες μετά, βάζει στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Καρασαρίδη (κάτω αριστερά στη φωτ.), επίσης 18 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στα μετόπισθεν και προέρχεται (όπως και ο Αντώνης) από την ομάδα της Βέροιας.

Για το τέλος αφήσαμε το “βαρύ πυροβολικό”, τον Δημήτρη Μεληκιώτη, ο οποίος στα 27 του χρόνια συνεχίζει να βοηθάει σημαντικά στη γραμμή κρούσης όπου έχει αγωνιστεί. Με θητεία σε Βέροια, ΑΕΚ, Κέρκυρα, Βόλο, Επισκοπή, Ηρακλή και Εδεσσαϊκό, ο Βεροιώτης φορ έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του γα τη φετινή τεράστια επιτυχία του Εθνικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected