Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ιδανικό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου για την Αλεξάνδρεια! (photos+vids)

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη εκκίνηση στα μπαράζ ανόδου η ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους στο ΔΑΚ της πόλης, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο μίνι πρωτάθλημα και επικράτησε με 2-0 των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησε με νίκη κόντρα στον Κιλκισιακό, οι “πράσινοι” έπαιξαν δυνατά, έκλεισαν σωστά τους χώρους και -κυρίως- πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό με τέρμα στο 4ο λεπτό.

Όταν οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν, έχασαν τον Τάχατο με κόκκινη κάρτα, ενώ στο δεύτερο μέρος όσες προσπάθειες επιχείρησαν, ανακόπηκαν από την οργανωμένη άμυνα της Αλεξάνδρειας.

Να σημειωθεί πως πριν την αναμέτρηση, η ομάδα της Αλεξάνδρειας απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα Αντιπρόεδρο Άκη Τσιρίκα, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Το φιλμ

Η Αλεξάνδρεια ευτύχησε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ, εξέλιξη που άλλαξε τα πλάνα των δύο προπονητών.

Μετά από εκτέλεση πλάγιο από αριστερά, οι αμυντικοί ολιγώρησαν, ο Λίτσι πάσαρε εξαιρετικά στον κενό χώρο για τον Γιάννη Πιπιλιάρη, ο οποίος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μπούκα για το 1-0.

Ο αιφνιδιασμός δεδομένος για τους δευτεραθλητές της ΕΠΣ Μακεδονίας, που στη συνέχεια πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δοκίμασαν αρκετές επισκέψεις στα καρέ του Τόλιου, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Μάλιστα, ο Κώστας Θωμαΐδης έκανε και δύο αλλαγές στο 33′, βάζοντας εντός τους Μαυροματίδη και Αβραμίδη, με στόχο να “γεμίσει” τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Στο 45′ άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς, καθώς μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Τάχατου στον Αβραμόπουλο, ο παίκτης των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (μετά από πέντε λεπτά διακοπής για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες), δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Αλεξάνδρεια είχε πολύ καλή στιγμή για το 2-0, όταν ο Βλάχος βρήκε από δεξιά τον Λίτσι, αυτός μπήκε γρήγορα στη μεγάλη περιοχή, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε απ όλους και παράλληλα από την εστία του Μπούκα.

Στο 51′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μετά τη σέντρα του Σωτηράκη, ο Μπούκας δεν βρήκε την μπάλα και σε κενή εστία ο Καψάλης δεν μπόρεσε απλά να τη σπρώξει στα δίχτυα!

Στο 58′ οι “πράσινοι” βγήκαν στην κόντρα από δεξιά, ο Δημόπουλος βγήκε αρκετά πλάγια, προσπάθησε να πλασάρει με το αριστερό αλλά ο Μπούκας απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Λίτσι έγινε αποδέκτης της μπάλας στη γωνία της μεγάλης περιοχής και το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 65′ ο Βλάχος δοκίμασε μια λόμπα από τον άξονα με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69′ ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Μιχαηλίδη ο οποίος σκόραρε αλλά νωρίτερα ο διαιτητής έδωσε χέρι στο κοντρόλ και έτσι το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 74′ ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Κώστας Διαμαντίδης, εκτέλεσε το φάουλ από τον άξονα, αναγκάζοντας τον Τόλιο να εκτιναχθεί στο “Γ” της εστίας και να αποκρούσει την μπάλα.

Στο 90′ η Αλεξάνδρεια σκόραρε στην κόντρα με τον Σωτηράκη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για off-side στην πάσα του Μαρμαρίδη.

Στο 90+6′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, “κλειδώνοντας” την υπόθεση νίκη. Ο Λίτσι βγήκε στην κόντρα από δεξιά, έκανε τη σέντρα ακριβείας και ο Κώστας Πιπιλιάρης με προβολή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Πρίντζιος) : Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Βλάχος (81′ Αλμπανίδης), Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (90+3′ Κίρτσογλου), Καψάλης (56′ Μαρμαρίδης), Πιπιλιάρης Ι. (90+3′ Πιπιλιάρης Κ.), Βουλγαράκης (56′ Δημόπουλος), Λίτσι

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Κώστας Θωμαΐδης) : Μπούκας, Ιωακειμίδης, Ειρηνάκης (81′ Κοκκόνης), Σφέτκος, Σούβλατζης, Άντσος (64′ Μπουζάκης), Νικοφορίδης, Διαμαντίδης, Στρουμπίνης (33′ Μαυροματίδης), Νατσιόπουλος (33′ Αβραμίδης), Τάχατος

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ερμής Αμυνταίου  6-1
Κιλκισιακός – ΠΟ Μουδανιών  3-0
ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΙΕΚ Δέλτα  2-0
Ρεπό : Αιγινιακός

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Απόλλων Κρύας Βρύσης 2 2 0 0 8 2 6 6
2 Κιλκισιακός 2 1 0 1 4 2 2 3
3 ΑΕ Αλεξάνδρειας 1 1 0 0 2 0 2 3
4 Αιγινιακός 1 1 0 0 1 0 1 3
5 ΙΕΚ Δέλτα 2 1 0 1 2 3 -1 3
6 ΠΟ Μουδανιών 2 0 0 2 1 5 -4 0
7 Ερμής Αμυνταίου 2 0 0 2 1 7 -6 0

Οι δηλώσεις Δημήτρη Πρίντζιου

Δείτε φωτογραφίες του συνεργάτη, Γιώργου Χολέβα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected