Κατηγορίες
Διάφορα

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Κοζάνη να μεταφέρει φάρμακο-αντίδοτο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο!

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στήθηκε το πρωί της Μ. Τετάρτης και ολοκληρώθηκε περί τις 2:30 το μεσημέρι, προκειμένου να μεταφέρει φάρμακο-αντίδοτο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, για νεαρής ηλικίας άτομο που κατανάλωσε φυτοφάρμακο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia το νεαρό αγόρι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου, στην οποία έχει σημάνει συναγερμός, με παρόντες όλους τους γιατρούς, ακόμη και όσους δεν είχαν εφημερία.

Σε σοβαρή κατάσταση 33χρονος από την Εράτυρα μετά από τροχαίο στην έξοδο της κωμόπολης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης ο 33χρονος E.X., κάτοικος Εράτυρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης προς Μ. Τετάρτη, στην έξοδο της κωμόπολης του κάτω Βοΐου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, o 33χρονος, βγαίνοντας από την Εράτυρα και κινούμενος προς Γαλατινή, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα την εκτροπή του.

Ο 33χρονος, μάλιστα, βρέθηκε από άλλο οδηγό εκτός οχήματος και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου σήμανε, κυριολεκτικά, συναγερμός.

Εκεί οι γιατροί, αφού διασωλήνωσαν τον 33χρονο, έδωσαν το “πράσινο φως” για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει τραύματα και σε εσωτερικά όργανα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected