Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας : Το νέο ΔΣ και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν

Με νέα πρόσωπα και νέο Πρόεδρο, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου στον Νομό Ημαθίας.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Τάσος Ανθυμιάδης, επικεφαλής προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, και αναπληρωτής, ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ΠΑΕ Καλαμάτα, Τόλης Τερζής.

Αντιπρόεδροι είναι ο συνεργάτης του Τόλη Τερζή στην Καλαμάτα, Γιάννης Ματζιαρίδης και ο προπονητής του Κιλκισιακού, Χρήστος Ζαρογιάννης ενώ ο τεχνικός του Μακροχωρίου στην Α ΕΠΣ Ημαθίας, Γιώργος Απόσογλου είναι ο νέος Ταμίας του Συνδέσμου.

Γενικός Γραμματέας εκλέχτηκε ο Απόστολος Χατζάρας, προπονητής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας και αναπληρωτής ο Λύσσανδρος Ορφανίδης.

Τέλος, μέλη του Συνδέσμου είναι οι Θοδωρής Γκίτκος (προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Κοζάνη) και Νίκος Φωτιάδης, προπονητής της U16 του ΝΠΣ Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σας γνωρίζουμε ότι την 22α Απριλίου 2024 διενεργήθηκαν εκλογές στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΣΠΠΝΗ) για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Βέροιας. Εν συνέχεια, στις 23 Απριλίου 2024 οι εκλεγέντες σύμβουλοι πραγματοποίησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας εκτελεστικής επιτροπής, του οποίου η σύνθεση ύστερα από τη συγκρότηση του σε σώμα έχει ως έξης:

Εκτελεστική Επιτροπή:

Πρόεδρος : Ανθυμιάδης Αναστάσιος
Αναπληρωτής Πρόεδρος : Τερζής Απόστολος
Α Αντιπρόεδρος : Ματζιαρίδης Ιωάννης
Β Αντιπρόεδρος : Ζαρογιάννης Χρήστος
Ταμίας: Απόσογλου Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας : Χατζάρας Απόστολος
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας : Ορφανίδης Λύσανδρος
Μέλος : Γκίτκος Θεόδωρος
Μέλος : Φωτιάδης Νικόλαος”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected