Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική : Σπουδαία νίκη για τον Παναγρινιακό

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική πέτυχε το Σάββατο (11/5) ο Παναγρινιακός.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα για τον 3ο όμιλο, οι πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας επικράτησαν με 3-0 της Αναγέννησης Περιβολίου και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι κάτοχοι του τίτλου στην ΕΠΣ Κέρκυρας γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε τρία ματς, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Οι Αγρινιώτες ήταν κυρίαρχοι στο ματς από τα πρώτα λεπτά, και μέχρι το 34′ που πέτυχαν το πρώτο, κατέγραψαν δύο καλές στιγμές με τους Κοσμά και Μακρυπίδη.

Η πίεση που άσκησαν από την αρχή οι γηπεδούχοι καρποφόρησε με τη συμπλήρωση 34 λεπτών, όταν ο Στέρεφ ανέτρεψε τον Τουρλίδα εντός περιοχής και ο Γκόλιας ευστόχησε στο πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι της συνάντησης (1-0).

Στο 44′ οι Κερκυραίοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Γαρδικιώτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Στέρεφ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναγρινιακός ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Ο Τουρλίδας έκανε τη σέντρα, ο Τσεκούρας “έσπασε” στον Κοσμά και αυτός με δυνατό σουτ, νίκησε τον Σαμοΐλη για το 2-0.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, είχε ευκαιρία στο 61′ να “γράψει” το 3-0 αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας, ενώ στο 68′ η Αναγέννηση έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ, αλλά ο Κωνσταντίνου απέκρουσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Θηραίου.

Στο 76′ ο Παναγρινιακός πέτυχε και τρίτο τέρμα, “κλειδώνοντας” τη νίκη. Ο Αγγέλης πάσαρε μέσα στην περιοχή για τον Καραλή, αυτό με τη μία βρήκε τον Τουρλίδα, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να “γράψει” το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης) : Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος (79′ λ.τ. Τσακανίκας), Γκόλιας, Κωνσταντίνου (74′ Αγγέλης), Σωτηρόπουλος, Μπακογιάννης, Καλοκαίρης, Κοσμάς (74′ Μήλιος), Τσεκούρας (74′ Καραλής Α.), Μακρυπίδης (56′ Αντωνόπουλος), Τουρλίδας

Αναγέννηση Περιβολίου (Σταμάτης Κουλούρης) : Σαμοΐλης, Μίαρης Γ., Βλάσσης, Καρβάλιο, Δήμος, Γαρδικιώτης, Κυπτίου, Στέρεφ, Θηραίος, Τάσσης, Κατελούζος.

*φωτ. agriniara.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected