Super League 1

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο μπαράζ του πρωταθλήματος U15 και προκρίθηκε στο Final Four

Η U15 του Παναθηναϊκού θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο Final 4 που θα γίνει στη Λαμία.

Οι “πράσινοι” του Βασίλη Παπαδάκη επικράτησαν του Αστέρα στην Τρίπολη σε αγώνα μπαράζ και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Super League U15, όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 18 Μαΐου τον ΠΑΟΚ για μια θέση στον τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν στα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και άγγιξαν το γκολ στο 15′ με τον Νταμπίζα, στο 20′ με τον Τουνουσίδη και στο 30′ με τον Κάρο. Εν τέλει, η πίεση του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς στο 35′ όταν ο Τουνουσίδης πρέσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ, πήρε την μπάλα και έγραψε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το α’ ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αστέρας ανέβασε την πίεσή του “κλείνοντας” τον Παναθηναϊκό στα καρέ του, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει σε τέρμα την υπεροχή του στο διάστημα αυτό.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκριση στο Final 4, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Γρηγόρης Παναγιώταρος) : Τσομπανίδης, Ζορμπαλάς (71′ Γιακουμής), Κόρο, Νίκου, Βουνάτσος, Κωνσταντόπουλος, Αδάμος (77′ Ματθαιόπουλος), Λαμπρόπουλος (71′ Κοψαύτης), Ζόγκου (46′ Κοντράσι), Δουρής, Πιέρρος

Παναθηναϊκός (Βασίλης Παπαδάκης) : Γείτονας, Καλμπουρτζής, Γκαρτζονίκας, Λάβδας, Σέμος, Κάρο, Νταμπίζας (60′ Παπακώστας), Καραγκούνης (75′ Λιούτας), Παπαχαραλάμπους, Τουνουσίδης (75′ Τσίγκας), Δανιηλίδης (70′ Μπινιάρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected