Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική : Το ιδανικότερο ξεκίνημα στα μπαράζ για τον Αιγέα Πλωμαρίου (vid)

Ντεμπούτο την Κυριακή (12/5) για τον Αιγέα Πλωμαρίου στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, αν και ήδη μετράει το 2×2!

Οι πρωταθλητές αλλά και νταμπλούχοι της ΕΠΣ Λέσβου επικράτησαν με 6-0 του Παμμηλιακού, στο ματς που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα της 3ης στροφής και σε συνδυασμό με τους βαθμούς χωρίς αγώνα κόντρα στην ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακός (δεν δήλωσε συμμετοχή), έφτασαν τους έξι βαθμούς στον 8ο όμιλο.

Οι “μπλε” δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα της Μήλου, η οποία ωστόσο ξεκίνησε δυνατά και στο 9′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Μαυρογιάννης δεν τελείωσε τη φάση, σταματώντας χωρίς λόγο μπροστά στον Ζαχαρή.

Από εκεί και πέρα, ο Αιγέας πάτησε…γκάζι και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 4-0 του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στα τρία τέρματα του MVP σήμερα Ψάνη (14′-19-’28’) αλλά και στο γκολ του Πασχάλη Πρωτούλη στο 16ο λεπτό.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, στο 74′ με τον Καλαφάτη και στο 85′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεκού.

Συνθέσεις

Αιγέας Πλωμαρίου (Προκόπης Καρτάλης) : Ζαχαρής, Κάλφας, Καλαφάτης, Σαλταμάρας, Σεκού, Πρωτούλης Π., Μιχαλάκης (81’ Πρωτούλης Γ.), Ψάνης (81’ Κόμβος), Βελούτσος (77’ Κασάι), Τοπάλι (70’ Πρωτούλης Θ.), Κλούρας

Παμμηλιακός (Μιχάλης Σαλέπης) : Μακαπαγκάλ, Πολυκράτης (14’ λ.τ. Χόβαλης), Μαυρογιάννης, Λίτσιος (46′ Κύρκος), Φαλ (54′ Τιάμ), Δίντσης, Παππάς, Τόσκα, Στεφανίδης (54’ Τσιμτσιλιάκος), Πλιάκης, Σάντα

Πηγή βίντεο : sportcyclades

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected