Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου : Με το…ενάμιση πόδι στη Γ Εθνική ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Πολύ σημαντικό τρίποντο, σε κομβικό σημείο των μπαράζ ανόδου, πέτυχε την Τετάρτη (15/5) ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Οι πρωταθλητές Πέλλας επικράτησαν με 1-0 της ΑΕ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής και έκαναν σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και με το ρεπό να έχει ήδη πραγματοποιηθεί, το συγκρότημα του Δημήτρη Βοτάρη αποκτά πλεονέκτημα για το ένα από τα τρία εισιτήρια για τις εθνικές κατηγορίες της νέας σεζόν.

Μπροστά σε 1.000 και πλέον φιλάθλους, το ματς είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, όμως άλλωστε αναμενόταν για δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες που κατέκτησαν φέτος τα πρωταθλήματα τους στις Ενώσεις.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες. Στο 28′ ο Ταουσιάνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου, στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, ενώ στην πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, ο Τζήμας πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 51′.

O σκόρερ δέχτηκε την ασίστ του Ταουσάνη, νικώντας για πρώτη και μοναδική φορά τον έμπειρο Τόλιο.

Η Αλεξάνδρεια ισορρόπησε στη συνέχεια και βγήκε με αξιώσεις στα καρέ του Δομουχτσίδη, ο οποίος απειλήθηκε σε δύο περιπτώσεις (με Αβραμόπουλο και Γιάννη Πιπιλιάρη για τους “πράσινους”) αλλά κράτησε το μηδέν.

Για τους πρωταθλητές Ημαθίας, η ήττα δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τον στόχο. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έχει κάνει το ρεπό της και στα επόμενα τρία ματς τον Αιγινιακό (εκτός), τα Μουδανιά (εντός) και την τελευταία αγωνιστική μεταβαίνει στο Κιλκίς.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης) : Δομουχτσίδης, Πλατσιώτας, Σέρα, Γιαλαμούδης, Μαγγίζης, Ξανθόπουλος, Πρασσάς (55’ Τσερρίκου), Γιόνδης, Καράμπελας, Ταουσάνης (81’ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (87’ Παπαδόπουλος).

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημήτρης Πρίντζιος) : Τόλιος, Τσιρίδης, Τασιόπουλος Α., Δημόπουλος, (68′ Πιπιλιάρης Κ.), Βλάχος (81′ Βουλγαράκης), Σωτηράκης, Χλιαρόπουλος, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Πιπιλιάρης Ι., Καψάλης (68’ Μαρμαρίδης)

2ος όμιλος

Ερμής Αμυνταίου – Κιλκισιακός  1-4
Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΑΕ Αλεξάνδρειας  1-0
ΠΟ Μουδανιών – Αιγινιακός  2-1
Ρεπό : ΙΕΚ Δέλτα

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Απόλλων Κρύας Βρύσης 3 3 0 0 9 2 7 9
2 Κιλκισιακός 4 3 0 1 11 5 6 9
3 ΑΕ Αλεξάνδρειας 3 2 0 1 5 1 4 6
4 ΠΟ Μουδανιών 4 2 0 2 6 7 -1 6
5 Αιγινιακός 3 1 0 2 4 5 -1 3
6 ΙΕΚ Δέλτα 3 1 0 2 3 6 -3 3
7 Ερμής Αμυνταίου 4 0 0 4 2 14 -12 0

Επόμενη αγωνιστική (5η, 19/5)

Ερμής Αμυνταίου – ΠΟ Μουδανιών
ΙΕΚ Δέλτα – Απόλλων Κρύας Βρύσης
Αιγινιακός – ΑΕ Αλεξάνδρειας
Ρεπό : Κιλκισιακός

*με στοιχεία για το φιλμ από το Aridaia365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected