Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική : Πέρασε από τη Μήλο η Κερατέα και έβαλε τις βάσεις για άνοδο (vid)

Μια ακόμη σημαντική νίκη για τον ΑΟ Κερατέας, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Γ Εθνική. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου πέρασε νικηφόρα από τη Μήλο και με το 2×2, βάζει τις βάσεις για τη σπουδαία επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά, ο Παμμηλιακός, που δήλωσε συμμετοχή στα μπαράζ στη θέση της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Κυκλάδων, Θύελλας Καμαρίου αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει τους βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε τελικά τον νικητή σημειώθηκε στο 2ο λεπτό, με κοντινή προβολή του Σούλτσε, και ενώ “σάστισε” όλη η άμυνα των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

Παμμηλιακός (Μιχάλης Σαλέπης) : Μακαπαγκάλ, Μαυρογιάννης Π. (89′ Γαλλής), Παρασκευάς, Πλιάκης, Κύρκος (75′ Λίτσιος), Φαλ, Τσιμτσιλιάκος, Ζηλιαχόβαλης, Σάντα, Παππάς, Τόσκα (76′ Τιάμ), Δίντσης

ΑΟ Κερατέας (Λουκάς Καραδήμος) : Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Δαρδαμάνης, Ρέτσο, Μπουγιούκος, Ντόβας, Κυριαζής (79′ λ.τ. Πιέτρι), Τζάκσον (60′ Κρητικός), Σούλτσε (67′ λ.τ. Τραγουστής), Μαγκανάς, Πασκάλ (60′ Βαγγέλη Ν.)

Πηγή βίντεο : sportcyclades

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected