Κατηγορίες
Super League 1

Άλλο ένα πρωτάθλημα για τον φετινό ΠΑΟΚ, κατέκτησε τον τίτλο η Κ15! (vid)

Τρίτη συνεχόμενη κούπα στο ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για την U15!

Μετά τις γυναίκες, που κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο στην Α Εθνική αλλά και τους άνδρες που θριάμβευσαν στη Super League, σειρά πήρε η U15 του “δικεφάλου”.

Στο ΔΑΚ Λαμίας, η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος 2023/24. «Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Τοπαλίδης που πέτυχε τέρμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 15ο λεπτό, με τον Χαλδέζο να πατά περιοχή και τον Γορανίτη να τον προλαβαίνει πριν εκτελέσει. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε γρήγορα και στην αμέσως επόμενη φάση είχε αυτός ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ του Σιώζιου έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά και βρήκαν το γκολ που έψαχναν, με τον Τοπαλίδη να ανοίγει το σκορ στο 41ο λεπτό και να ξεσπούν όλοι σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Βασίλης Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Γορανίτης, Αγγελόπουλος (58′ Χρηστίδης), Παπαγεωργίου, Σεφερλής (70′ Κωστής), Μωυσιάδης (70′ Μαγκλογιάννης), Παναγόπουλος.

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Νικολαΐδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος, Καλπάκης (Σνάουτσνερ), Φιλιππιάδης, Γκέρσος, Τοπαλίδης (80′ Ματέρα), Λαζαρίδης, Σούβλατζης (52′ Μπουκλάς), Τσιάλης (80′ Παπαδόπουλος), Χαλδέζος

*φωτ. Inpaok

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected