Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Διπλό πρόκρισης

Αρκετά τα παιχνίδια και στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης, όπου υπάρχει ενδιαφέρον τόσο στη Σκανδιναβία, όσο και στα πλέι οφ της Serie B.

Γκέτεμποργκ – Μιάλμπι (20.00)

Παρότι σκόραρε δύο φορές η Γκέτεμποργκ μέσα στην έδρα της Μιάλμπι, εντούτοις έφυσε στο τέλος από το γήπεδο με το ισόπαλο 2-2. Τουλάχιστον άφησε πίσω της δύο σερί ήττες και θέλει να πάρει τα πάνω της σε όλους τους τομείς ενόψει της συνέχειας. Τις δικές του δυσκολίες έχει εξάλλου και το σημερινό παιχνίδι με τη Μιάλμπι, όπου θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Στα καλύτερα της δείχνει αυτό το διάστημα η Μιάλμπι, με αποκορύφωμα το νικηφόρο 3-0 επί της πάντα υπολογίσιμης Χάμαρμπι εντός έδρας. Σε συνέχεια των προηγούμενων θετικών αποτελεσμάτων, όπου μετρά πλέον φόρμα 3-1-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι επανήλθε ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και με ανεβασμένο ηθικό αντιμετωπίζει σήμερα την πάντα υπολογίσιμη Γκέτεμποργκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανάγκη για βαθμούς από πλευράς Γκέτεμποργκ απέναντι στη φορμαρισμένη Μιάλμπι. Πιθανότερο όλων το Goal/Goal στο 1.85 από τη Stoiximan.

Άαρχους – Κοπεγχάγη (20.00)

Η μία ήττα πίσω από την άλλη για την Άαρχους στα πλέι οφ της Δανίας και μετρά πλέον πέντε σερί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ούτως ή άλλως δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στη διαδικασία και προσπαθεί απλά να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Δύσκολα εξάλλου όλα τα παιχνίδια της στο τελείωμα της σεζόν, όπως είναι και το σημερινό με αντίπαλο την ανώτερη Κοπεγχάγη εντός έδρας.

Εκεί που πήγαινε ολοταχώς για πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη ήρθε η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι από τη Μίντιλαντ με 2-1 και να πέσει προσωρινά δεύτερη. Όλα θα κριθούν στα δύο τελευταία παιχνίδια για το που θα τερματίσει, αντιμετωπίζοντας σήμερα την Άαρχους και σε πέντε ημέρες της Νόρντζελαντ. Προφανώς και χρειάζεται ισάριθμες νίκες, ώστε στο τέλος να δει αν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Δανίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί για πολλούς λόγους η Κοπεγχάγη και θέλει να ξεσπάσει σήμερα απέναντι στην ντεφορμέ Άαρχους. Επιλογή το 2 & Over 1.5 στο 1.70 του Pamestoixima.

Καταντζάρο – Κρεμονέζε (21.30)

Το πρώτο εμπόδιο στα μπαράζ ξεπεράστηκε για την Καταντζάρο, η οποία στη διαδικασία της παράτασης προκρίθηκε επί της Μπρέσια με 4-2. Όσο προχωρούν όμως τα πλέι οφ ο συντελεστής δυσκολίας δείχνει να μεγαλώνει, αφού βρίσκει απέναντι της μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Serie B, όπως είναι η Κρεμονέζε, ενώ σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει και η ρεβάνς στην αντίπαλη έδρα.

Σαν τέταρτη στη βαθμολογία η Κρεμονέζε κέρδισε έναν γύρο στα πλέι οφ και μπαίνει σήμερα στη διαδικασία ανόδων για να ανέβει κατηγορία. Αρχικά καλείται να εμφανιστεί σοβαρή σε ένα απαιτητικό παιχνίδι στο γήπεδο της Καταντζάρο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη ρεβάνς, που θα γίνει στη δική της έδρα. Επίσης, δείχνει σε καλή κατάσταση τελευταία και θέλει να μεταφέρει τη φόρμα της και εντός αγωνιστικού χώρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυνατό ζευγάρι στην Ιταλία για τη Serie B, με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα στο σκοράρισμα για το Goal/Goal στο 1.65 της Νετβετ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected