Κατηγορίες

Το 7×7 στα τρόπαια ο ΠΑΟΚ, νίκησε στα πέναλτι την ΑΕΚ! (vids)

Μια ακόμη κούπα για την ομάδα του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο Γυναικών!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παρουσία ελάχιστων θεατών λόγω του ότι επετράπη η είσοδος μόνο σε γυναίκες και παιδιά, η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη επικράτησε στα πέναλτι της ΑΕΚ και κατέκτησε τον 7ο τίτλο της στο Κύπελλο, σε ισάριθμες παρουσίες.

Πρωταγωνίστρια στην ψυχοφθόρο διαδικασία η γκολκίπερ Νόιχαους, που απέκρουσε το τέταρτο πέναλτι της Νίκα και με τις συμπαίκτριες της να ευστοχούν σε όλα, το τρόπαιο κατέληξε στα “ασπρόμαυρα” χέρια.

Στην κανονική διάρκεια, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 20ό λεπτό με άπιαστη κεφαλιά της Παπαδοπούλου από το ύψος του πέναλτι, μετά τη σέντρα της Μήτκου από τα αριστερά.

Η ΑΕΚ ισορρόπησε το ματς στη συνέχεια, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία της Νόιχαους, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με βραχεία κεφαλή από πλευράς ΠΑΟΚ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο “δικέφαλος” της Αθήνας κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια.

Η Χατζηνικολάου, που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή, έκλεψε την μπάλα από τη Στράντζαλη, έβγαλε την ασίστ στην αμαρκάριστη Στεφάτου και η τελευταία με υποδειγματικό πλασέ, νίκησε τη Νόιχαους για το 1-1.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα, ένεκα και της αφόρητης ζέστης, σε συνάρτηση με την κούραση και των 22 παικτριών, το παιχνίδι έχασε σε ρυθμό και ελάχιστες ήταν οι προσπάθειες στις δύο εστίες.

Η ΑΕΚ μάλιστα έχασε δύο παίκτριες της με τραυματισμό, την Τριβυζάκη που αποχώρησε με φορείο για το νοσοκομείο αλλά και την Τζουτζουράκη, λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στην παράταση, ο ΠΑΟΚ είχε καλή στιγμή να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά η Παπαδοπούλου αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Η διαδικασία των πέναλτι :

Στεφάτου  1-0
Μήτκου  1-1
Καπνίση  2-1
Χαλατσογιάννη  2-2
Πινέδα  3-2
Παπαδοπούλου  3-3
Νίκα, απέκρουσε η Νοϊχάους
Κοσκερίδου  3-4
Χατζηνικολάου  4-4
Γιαννακά  4-5






Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης) : Νόιχαους, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Κοσκερίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (56′ Δοϊρανλή), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (76′ Αργυρίου), Γιαννακά, Χέλμβαλ (112′ Ακίντα), Παπαδοπούλου

ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός) : Χατζηχαριστού, Τσελέντη, Παυλοπούλου, Βέρρα, Καπνίση, Πινέδα, Κόλλια, Τζουτζουράκη (87′ λ.τ. Νίκα), Μπαρτζακλή (66′ λ.τ. Τριβυζάκη), Στεφάτου, Τζάνη (46′ Χατζηνικολάου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected