Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Βασιλιάς στον θρόνο του : Ο Γιώργος Κουγιουμτσιδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23! (vid)

Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη διαδοχική φορά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης!

Οι κορυφές είναι για να κατακτιούνται και ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης είναι έτοιμος να γράψει το όνομά του σε όλες τις λίστες των ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στέφθηκε στο Μπακού πρωταθλητής Ευρώπης U23 και μάλιστα υπερασπίστηκε τον τίτλο του για 3η διαδοχική χρονιά. Ένα σπάνιο… επίτευγμα που τον κατατάσσει στην ελίτ της Παγκόσμιας Πάλης.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ήταν… ανίκητος στον τελικό, επικράτησε με 4-1 του Αζέρου Τσοκάεβ και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης, έδειξε ξανά ότι είναι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ευελπιστούμε να σηκώσει και την ελληνική σημαία ψηλά.

Η σημερινή μέρα είναι, μέρα γιορτής για την Πάλη, καθώς και δεύτερος αθλητής εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Γκίβι Μπλιάτζε στα 92κ. της ελευθέρας θα παλέψει αύριο για το χρυσό μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με 4-1 τον Σαχαλιούκ (Ουκρανία) και στη συνέχεια με 4-2 τον Μολδαβό Ντεμιάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα άγγιξε ακόμα ένα μετάλλιο. ο Άγγελος Κουκλάρης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Σουλεϊμανισβίλι και προηγήθηκε με 7-2. Έξι δεύτερα πριν το τέλος ο Γεωργιανός έκανε την ανατροπή και πήρε το χάλκινο επικρατώντας με 10-8.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected