Κατηγορίες
Super League 1

Super League U17 : Με γκολ buzzer beater στον τελικό ο Ολυμπιακός! (photos+vid)

Χάρη σε ένα τέρμα του Τζαμαλή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός νίκησε στο ντέρμπι των αιωνίων και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος U17 της Super League!

Η ομάδα του Πειραιά, σε ένα πραγματικό ντέρμπι που διεξήχθη στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας, κατόρθωσε στο τέλος να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και να αφήσει εκτός διεκδίκησης τον Παναθηναϊκό.

Το ρολόι έδειχνε το 90+5′ και οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν πέναλτι από δεξιά. Μετά από κόντρα, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι Τζαμαλή, ο οποίος σούταρε δυνατά και παρά την προσπάθεια του Βενάκη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 28/5 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκλεισε νωρίτερα την ΑΕΛ με σκορ 2-0.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Απόστολος Παπαβασιλείου) : Ζώγας, Χαντζάρας, Καρούζος, Βενάκης (81′ Λατιφάι), Καλοσκάμης (6′ Βύντρα), Πάνος, Ουζουνίδης (81′ Τσερεβελάκης), Μαρκεζίνης, Σώκος, Ζέκα (70′ Θεοχάρης), Τρίκατζης

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος) : Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (62′ Καρακώστας), Μιχαηλίδης (62′ Βασιλακόπουλος), Φλούδας, Τζαμαλής, Πλης, Κτενάς (72′ Δαρβίρας – 90+1′ Ζουριδάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected