Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Πρωταθλήτρια της σεζόν 2023/2024 η ΑΕΠ Βέροιας, στην τρίτη θέση το Μακροχώρι (vid)

Την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα U14 της ΕΠΣ Ημαθίας πανηγύρισε η ΑΕΠ Βέροιας!

Η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου επικράτησε στον τελικό με 4-1 του ΝΠΣ Βέροια και κατέκτησε το τρόπαιο, έχοντας αξιοζήλευτη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Άρη Αδαλόγλου δεν μπόρεσε να επαναλάβει τον θρίαμβο της U16, που κατέκτησε το Σάββατο (25/5) το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, ωστόσο είναι επιτυχία πως και αυτό το τμήμα είχε παρουσία σε έναν τελικό.

Η “Βασίλισσα” μάλιστα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 28′, με τέρμα του Κούλλα, όμως η ΑΕΠ αντέδρασε και πέντε λεπτά μετά ο Πετράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε.

Στο δεύτερο μέρος, οι μετέπειτα πρωταθλητές “γύρισαν” το ματς. Στο 52′ ο Ιωσηφίδης “υπέγραψε” την ανατροπή για την ομάδα του και τρία λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Πουγαρίδη σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου των Γεωργιανών, να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 58′ με τον Ιωσηφίδη, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί από πλευράς των ποδοσφαιριστών, των προπονητών αλλά και των γονέων που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, ενώ έλαβαν χώρα και οι καθιερωμένες απονομές σε νικητές και ηττημένους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκόγκας, με βοηθούς τους κ.κ. Λούρη και Σαββίδη.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Άρης Αδαλόγλου) : Καντιμοίρης, Κουτσίδης, Βασιλειάδης, Κατσαβός, Τσικανόπουλος, Στογιάννης, Ίντος, Συμεωίδης, Κούλλα, Ευθυμιάδης (50′ Δελαντώνης), Τσαχουρίδης (57′ Τσαπράνης)

ΑΕΠ Βέροιας (Γιώργος Προδρόμου) : Προδρομίδης (36′ Σιαφαρίκας), Σεφέρι, Πετράκης, Τσιμτσιρίδης, Μαντζιαρίδης, Γιαννακίδης (69′ Κατσάνος), Λαναρής (69′ Τσιλώνης), Τσαρτιλίδης, Χοχλιούρος (42′ Πουγαρίδης), Ιωσηφίδης (69′ Κουρτσίδης), Γαλάνης.

Νωρίτερα, στον μικρό τελικό, το Μακροχώρι επικράτησε με 2-0 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας και κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Το εντυπωσιακό γκολ του Ντεμπρόβα στο 31ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήταν αυτό που έβαλε τις βάσεις για τη σημερινή επικράτηση, ενώ η ομάδα του Φίλιππου Πέιου πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο ματς, και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών στον αγώνα.

Για το συγκρότημα του Γιάννη Ιασονίδη, είναι μία ακόμα συμμετοχή σε τελική φάση, ένα 24ωρο μετά την παρουσία του τμήματος U16 στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σαββίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκα και Λούρη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι (Φίλιππος Πέιος) : Τσακνάκης, Δελισανόπουλος, Κυριμκίρογλου, Κούκια, Τσιφλίδης, Ντεμπρόβα, Καραπουναρλίδης (65′ Πάσχος), Κιόσια, Λουκίδης, Νεζίρ, Μπουλιμπάσης

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Γιάννης Ιασονίδης) : Μαββίδης, Καρπούζης, Αραϊτζογλου (57′ Μπενετάτος), Ευαγγελόπουλος, Μιχόπουλος (36′ Μαυρίδης), Ναλμπάντης, Γιάντσης, Μπαλατσάς, Παπαδόπουλος (69′ πούλιος), Θεοδωρίδης (36′ Τσολακίδης), Μούρνος (57′ Χατζόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected