Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το νταμπλ στην ΕΠΣ Ευρυτανίας η Ποταμιά (photos)

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Στάδιο Καρπενησίου, η Ποταμιά κέρδισε με 3-2 στην παράταση τα Άγραφα και κατέκτησε το 5ο κύπελλο της ιστορίας της. Μάλιστα οι Μεγαλοχωρίτες είχαν κερδίσει και πέρυσι το τρόπαιο, ενώ φέτος έκαναν το νταμπλ.

Σε ένα συναρπαστικό ματς που τα είχε όλα, η πιο έμπειρη Ποταμιά με γκολ του Χρήστου Λέρη στο 116′ νίκησε τα ανταγωνιστικά Άγραφα με σκορ 3-2, κάνοντας το νταμπλ.

Η Ποταμιά του Κώστα Γουλέτα τα βρήκε σκούρα απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο και χρειάστηκε να φτάσει στο 116΄ για να σημειωθεί το νικητήριο γκολ. Οι Μεγαλοχωρίτες προηγήθηκαν δυο φορές στο ματς στο 37΄ με τον Χάρη Κουτσουπιά και στο 75΄ με απευθείας φάουλ του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου. Στο 119′ αποβλήθηκε ο Χρήστος Λέρης, με την Ποταμιά να ολοκληρώνει με 10 παίκτες.

Τα Άγραφα του Δημήτρη Κολλημένου έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση, έχοντας 20αδα, συσπείρωση και σωστό αγωνιστικό πλάνο. Διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τον πρώτο τους τίτλο, αλλά για μια ακόμη φορά έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. Ο Κατσαντώνης παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ ισοφάρισε στο 51′ με τον Ταξιάρχη Καλύβα και με τον Φώτη Ζαχαράκη στο 87΄, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο από μια στατική φάση δέχτηκαν και 3ο γκολ από στημένη φάση σε καθοριστικό σημείο.

Με αυτό το παιχνίδι συμπληρώθηκε το παζλ όλων των Κυπελλούχων των Ενώσεων και το sportsup.gr θα σας παρουσιάσει σύντομα όλες τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδας.

δείτε φωτογραφίες στο evrytaniasport.gr

Η σύνθεση της Ποταμιάς (Κώστας Γουλέτας) : Καλύβας Γ., Πλεξίδας, Σαπούνης, Μαντζιούτας, Κοτρώνης, Αθανασόπουλος(45+1΄ λ.τ. Γιαννακόπουλος), Κουτσουπιάς Θ., Λέρης, Σταμούλης (84΄ Τσάκνης), Γενιτσαρόπουλος Α., Ζαλοκώστας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected