Κατηγορίες
Basket

ΤΡΕΛΑ! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! (vids)

Το έκανε ξανά, το έκανε για 7η φορά στην ιστορία του!

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Ρεάλ με 95-80 και κατέκτησε την Ευρωλίγκα, σε μια ονειρική εμφάνιση στον τελικό του Βερολίνου αλλά και πορεία κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι “πράσινοι” μετά την τραγική περσινή παρουσία που έφτασε να είναι ακόμα και ουραγός στον όμιλο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και δικαιώθηκε.

Χάρη σε έναν “δάσκαλο” των πάγκων, τον Εργκίν Αταμάν αλλά και παίκτες που έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του, μετά από 13 χρόνια “στέρησης”.

Οι παίκτες του “αυτοκράτορα” Εργκίν Αταμάν συνήλθαν από το παθητικό των 36π. στην πρώτη περίοδο, τη διέλυσαν στη συνέχεια και με ηγετική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα (24π.), έφτασαν σε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο επί του μεγάλου φαβορί.

Ο Σλούκας, ο οποίος πέρσι είχε χάσει το τελευταίο σουτ στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ, “μίλησε” στην τέταρτη περίοδο με δύο σερί τρίποντα για το 79-71 του 35΄, όταν οι Ισπανοί πλησίασαν στο 73-71 και η αρμάδα του Αταμάν τελείωσε εντυπωσιακά τη δουλειά, φτάνοντας και στο τελικό!

Τα δεκάλεπτα: 36-25, 54-49, 61-64, 77-95.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected