Κατηγορίες
Διάφορα

Εξιτήριο για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τα νεότερα για την υγεία του (vid)

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο παίρνει σήμερα, Τετάρτη (29/05), ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την εξέλιξη της υγείας του γνωστού καλλιτέχνη, αναφέροντας:

“Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται, και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας”, είπε αρχικά η κ. Παγώνη.

“Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις δύο ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά”.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Λόγω της κατάστασης, ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως, επειδή είναι σύνηθες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως. Ωστόσο, τονίζουν ότι απαιτείται χρόνος και ειδικές θεραπείες.

Σημειώνεται, πάντως, πως οι λογοθεραπείες που κάνει ο Δημήτρης Σταρόβας κυλάνε ομαλά και η ομιλία του βελτιώνεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected