Κατηγορίες
Super League 2

Οι δύο πρώτες ανανεώσεις στην ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίων για τα επόμενα δύο χρόνια των Θεοχάρη Ηλιάδη και Κώστα Παπαγεωργίου.

O πρώτος είναι από το 2020 στους “βυσσινί”, με τους οποίους έχει συνολικά 111 επαγγελματικές συμμετοχές και έξι τέρματα, ενώ ο Κώστας Παπαγεωργίου αγωνίζεται στην ΑΕΛ από το 2021 και έκτοτε έχει καταγράψει 90 παρουσίες και 16 γκολ.

Λίγα λεπτά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ηλιάδης δήλωσε:

“Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ΑΕΛ για ακόμη δύο χρόνια ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών. Έχω δεθεί με την ομάδα και την πόλη και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει η ΑΕΛ για τους φιλάθλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας την επόμενη σεζόν είναι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια και να πάρουμε την πολυπόθητη άνοδο στη Super League, ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι μπορεί αυτή η ομάδα να πετύχει, όπως έκανε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν”.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου δήλωσε:

“Είμαι ευχαριστημένος που ανανέωσα με την ΑΕΛ. Πιστεύω, ότι δεν καταφέραμε τις προηγούμενες τρεις χρονιές θα το πετύχουμε την επόμενη σεζόν και η ομάδα θα πάρει τη θέση που της αξίζει στη Super League. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ατομικά ήταν η καλύτερη της καριέρας μου. Υπόσχομαι να δώσω το 100% ώστε του χρόνου τον Μάιο να έχουμε πάρει την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected