Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, το σήκωσε και η Β ομάδα Γυναικών

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος στον Τελικό του πρωταθλήματος Β ομάδων Ποδοσφαίρου γυναικών, επικράτησε τις Νέες Εργοτέλη με 5-0.

Στο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Μάκρης στην Αθήνα, η ομάδα του Μανώλη Σολοποτιά ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες καθώς στο 2ο και 6ο λεπτό αντίστοιχα, έφτασε το σκορ στο 2-0, χάρη σε γκολ της Βλαχονικολή.

«Καρμπόν» ξεκίνημα με αυτό του πρώτου ημιχρόνου, είχε και το δεύτερο. Με την Ασκαρίδου στο 47ο λεπτό, ο “δικέφαλος” έκανε το 3-0, ενώ η Βλαχονικολή έκανε χατ-τρικ για το 4-0 στο 49ο λεπτό. Στο 81ο λεπτό η Κώττη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

Έτσι, το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ έκανε το «τρεμπλ», καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ήρθε και ο τρίτος τίτλος από τη δεύτερη ομάδα.

ΠΑΟΚ Β (Μανώλης Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ασκαρίδου (63′ Κώττη), Γκιζάρη (63′ Στεφανί), Μπαταούλα, Κυριαζή (55′ Βελιάνη), Κιουρεξίδου (74′ Αλιάγα), Τζούρτζεβιτς, Ντίνα, Βλαχονικολή, Αργυρίου, Μπουρονίκου (55′ Ιακωβίδου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected