Κατηγορίες
Basket

Η Κοζανίτισα Βασιλική Χωλοπούλου κλήθηκε από το NBA και τη FIBA στο Basketball Without Borders!

Δύο κορυφαία ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ βρίσκονται στη Μάλαγα, για το Basketball Without Borders που διοργανώνουν το NBA και η FIBA σε συνεργασία με την ισπανική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Όπως αναφέρει το Sport24, εκεί βρίσκονται από την Παρασκευή (31/5) ο Βασίλης Καζαμίας και η Βασιλική Χωλοπούλου, για να συμμετάσχουν στο Basketball Without Borders που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (3/6).

Ο Καζαμίας είναι ένας 17χρονος ύψους 1μ.95 περιφερειακός που ανήκει στον Άρη και αγωνίζεται με το καθεστώς του διπλού δελτίου και στον Ναύαρχο Βότση.

Η Βασιλική Χωλοπούλου είναι μία 16χρονη ύψους 1μ.77 γκαρντ με καταγωγή από την Κοζάνη που παίζει στον Παναθλητικό Συκεών και θεωρείται μία από τις κορυφαίες νεαρές σκόρερ στην Ελλάδα, αν όχι η καλύτερη όλων.

Στο Basketball Withour Borders κλήθηκαν 60 αγόρια και κορίτσια από όλη την Ευρώπη, ενώ στη διάρκεια του τετραημέρου θα δουν προσωπικότητες όπως τον Κόλιν Σέξτον και τον Ντεβόντε Γκρέιαμ, την Αμάγια Βαλντεμόρο, την Άνα Μοντανιάνα και τους προπονητές Κένι Άτκινσον, Τζόσουα Λόνγκσταφ, Ντατς Γκέιτλι, Ποπάι Τζόουνς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected