Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ : Δημοσίευμα κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές με Τσιφτσή, σε καλό δρόμο του Θυμιάνη

Ειλημμένη είναι η απόφαση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ να στελεχωθεί το ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου με γηγενείς αθλητές και γι’ αυτό ο “δικέφαλος” έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του με περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι “ασπρόμαυροι” έχουν κυκλώσει τις περιπτώσεις των Τσιφτσή και Θυμιάνη, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τις υπογραφές να είναι προ των πυλών.

Όσον αφορά τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτησή του, ενώ στο περιβάλλον της ομάδας από την Αρκαδία υπάρχει η πεποίθηση πως το θέμα θα κλείσει σύντομα και θετικά. Κάπως έτσι, ο Δικέφαλος θα στελεχώσει τα δοκάρια του με τον Τσιφτσή (φωτ) πίσω από τον Κοτάρσκι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Θυμιάνη, ο γηγενής στόπερ μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και υπάρχει θετική εισήγηση από τον Λουτσέσκου, ούτως ώστε να αποτελέσει μία επιλογή που θα δώσει βάθος στο ρόστερ του Ρουμάνου τεχνικού.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου, ο ΠΑΟΚ έχει στα ραντάρ του και τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας. Από την πλευρά του Δικεφάλου εξετάστηκε και η περίπτωση του Ζουγλή που παίζει στον Αστέρα ως μεσοεπιθετικός, αλλά όπως όλα δείχνου θα παραμείνει στην Τρίπολη γι’ ακόμη μία σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected