Κατηγορίες
Super League 2

Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς με Μαλεζά και Μακεδονικό!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοίνωσε τη Δευτέρα (3/6) την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέλιο Μαλεζά.

Ο 39χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «πράσινους» στις 3 Σεπτεμβρίου, με στόχο να τους οδηγήσει στην ασφάλεια των play-off, στην πρώτη του απόπειρα σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας ανδρών μετά τη θητεία του στην U19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μερικούς μήνες αργότερα, ο Μακεδονικός πανηγύρισε την είσοδο του στην πεντάδα του 1ου ομίλου της Super League 2, ακολουθώντας μια πορεία που τον έφερε στην 3η θέση, την υψηλότερη που κατακτά στα εθνικά πρωταθλήματα από τη σεζόν 1985/86.

Μάλιστα, ο Στέλιος Μαλεζάς ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του και τους αρχηγούς των ομάδων του ομίλου ως ο καλύτερος προπονητής στον 1ο όμιλο».

Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, ο Κατερινιώτης προπονητής συνέβαλε στην προώθηση και υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τρεις ποδοσφαιριστές της περσινής U19 (από την προηγούμενη σεζόν είχε υπογράψει επαγγελματίας και ο Γρηγοριάδης), χαρίζοντας όχι μόνον ντεμπούτο αλλά και συμμετοχές σε Χερίδη, Γρηγοριάδη, Μαργαριτίδη και Βλάχο.

Σε σύνολο 31 αγώνων με τον Μακεδονικό, ο coach Μαλεζάς κατέγραψε 9 νίκες, 13 ισοπαλίες και 9 ήττες, συμπεριλαμβανομένου και του αποκλεισμού από το Αιγάλεω στο Κύπελλο Ελλάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected