Κατηγορίες
Διάφορα

Ιδιαίτερα σοβαρή η κατάσταση στον Βόλο : Μία νεκρή μετά από συμπτώματα γαστρεντερίτιδας!

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά τα δεκάδες περιστατικά γαστρεντερίτιδας που σημειώθηκαν σε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο.

Όπως αναφέρει το thenewspaper, σήμερα απεβίωσε και μία γυναίκα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας που εισήχθη με σηπτικό σοκ. Ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας που κατάγεται από τον Αλμυρό, παρότι προήλθε από γαστρεντερίτιδα δεν έχει εξακριβωθεί εάν υπάρχει σύνδεση με τα υπόλοιπα περιστατικά.

Το Νοσοκομείο Βόλου από τις 27 Μαΐου έως και σήμερα έχουν επισκεφθεί 34 ασθενείς (20 παιδιά και 14 ενήλικες) με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Από αυτούς νοσηλεύτηκαν 12 παιδιά στην παιδιατρική κλινική και 5 ενήλικες (4 στη Β Παθολογική και 1 στη ΜΕΘ). Σήμερα νοσηλεύονται 8 παιδιά και 3 ενήλικες (2 Β Παθολογική και 1 ΜΕΘ).

Ο ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι λόγω Κρανιοεγκεφαλικής Κάκωσης από πτώση λόγω αισθήματος αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας. Επίσης, ο ένας ασθενής που νοσηλεύεται στη Β Παθολογική κλινική έχει σαν αιτία εισαγωγής ΑΕΕ – Εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τα 7 παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική έχουν καλή κλινική εικόνα ενώ το ένα που προσήλθε 31/05 σε πιο σοβαρή κατάσταση έχει βελτιωμένη κλινική εικόνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected