Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Γυναικών : Η προπόνηση στο Τορσχάβεν, η διπλή γιορτή και το LIVE Streaming της αναμέτρησης με Φερόε

Η Εθνική Γυναικών πραγματοποίησε την επίσημη -και μοναδική της- προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα με τα Νησιά Φερόε, το Torsvollur Stadium του Τορσχάβεν, την Τρίτη 4/6 στις 18:45 ώρα Ελλάδος. “Μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζονται” αναφέρει το ιατρικό δελτίο.

Η διάθεση όλων στην ομάδα είναι πολύ καλή και όλοι, παίκτριες και επιτελείο έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για τη νίκη απέναντι στα Φερόε, ώστε η Εθνική να παραμείνει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Το κλίμα είναι καλό, ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί ότι η διαφορά θερμοκρασίας αποτελεί ένα ζήτημα, καθώς από τους 28 βαθμούς Κελσίου της Κρήτης, τα μέλη της αποστολής βρέθηκαν στους 6 βαθμούς με αέρα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης έγινε υπό βροχή. Χαρακτηριστικό του καιρού δε, είναι οι συνεχείς μεταβολές μέσα σε λίγη ώρα. Ωστόσο, στο μυαλό όλων είναι μόνον η νίκη, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, αξίζει να αναφερθεί ότι τα Νησιά Φερόε αποτελούν ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς, σκανδιναβικού τύπου, με απότομες πλαγιές και πολλούς καταρράκτες, το οποίο προσομοιάζει στην Ισλανδία.

Διπλή γιορτή στην Εθνική Γυναικών

Γιορτινή μέρα η Δευτέρα 3 Ιουνίου, καθώς έχουν γενέθλια ο προπονητής Αλέξανδρος Κατηκαρίδης και η διεθνής αμυντικός Μαρία Καπνίση, που τα γιόρτασαν με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής και έλαβαν τις ευχές όλων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την καθιερωμένη τούρτα και για τους δύο εορτάζοντες. Να τα εκατοστήσουν!

Παρακολουθήστε σε live streaming στις 18:45 από το Torsvollur Stadium τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025 (3ος όμιλος) απέναντι στα Νησιά Φερόε. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΝOVA στο YouTube.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected