Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες, ορίζονται τα μπαράζ παραμονής

Εξελίξεις σημειώθηκαν τη σημερινή (5/6) μέρα και αφορούν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ολοκληρώθηκε στα τέλη Απριλίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Δημήτρη Θεοδώρου στο Soccerlive, συνήλθε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων η οποία προχώρησε σε μερικώς επικύρωση των βαθμολογιών στους τέσσερις ομίλους για τις θέσεις «1» έως «11». Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος αφενός για να αποσταλεί πρόσκληση σύστασης ΠΑΕ στις τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες (Καβάλα, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, Παναργειακό, Πανιώνιο), αφετέρου για να οριστούν οι δύο αγώνες μπαράζ για τη σωτηρία (Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική).

Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την ΕΠΟ, την Πέμπτη (6/6) πρόκειται να συνεδριάσει η Επιτροπή Διοργανώσεων προκειμένου να ορίσει τους αγώνες, με τις ίδιες πηγές να εκτιμούν πως η επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής τους είναι η 12η Ιουνίου, δηλαδή η επόμενη Τετάρτη.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σε… εξωαγωνιστικό επίπεδο, με δεδομένο ότι ήδη έχει γίνει γνωστή η πρόθεση των τεσσάρων ομάδων να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να «μπλοκάρουν» την τέλεση των παιχνιδιών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected