Κατηγορίες
Διάφορα

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο εκδότης του “Καρφί”, Ηλίας Τζαφέρης

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της εφημερίδας «Καρφί» και του site Lykavitos, Ηλίας Τζαφέρης, σε ηλικία 57 ετών.

Ο Ηλίας Τζαφέρης μετρούσε 34 χρόνια ενεργού δημοσιογραφικής πορείας, ενώ είχε σημαντική εμπειρία σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, εφημερίδες, site, ραδιόφωνο), αναλαμβάνοντας καίρια πόστα όπου εργαζόταν.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Τζαφέρης

Ο εκλιπών, που κατάγεται από τη Μελίκη Ημαθίας, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1990 από τον Flash 961 Radio.

Το 1994 αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη στο Κανάλι 5 (Alter) για 5 χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1999. Παράλληλα αναλαμβάνει διευθυντής στο Business Radio (από το 1997 ‘εως το 1999).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Alpha, στον οποίο αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 έως το 2002, ενώ στη συνέχεια «μετακομίζει» στην εφημερίδα «Το Άρθρο», για λογαριασμό της οποίας εργάζεται από το 2007 έως το 2011.

Ακολουθεί η στροφή σε έντυπα κυρίως οικονομικού περιεχομένου, αναλαμβάνοντας για έναν χρόνο αρχισυντάκτης στην «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ιδρύει την εταιρεία HT Press Online, η οποία είχε υπό τη σκέπη της δύο ενημερωτικά sites: το Lykavitos.gr και το Moneypress.gr.

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του αποτελεί το ότι πέρασε στα χέρια του η εφημερίδα «Καρφί», ακολουθώντας τα χνάρια του ιστορικού εκδότη της, Νίκου Κακαουνάκη.

*parapolitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected