Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Οι κληρώσεις των Εθνικών Ομάδων Γυναικών U19 & U17

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της πρώτης προκριματικής φάσης των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Γυναικών 2024-25 για τις κατηγορίες U19 (Νεανίδων) και U17 (Κορασίδων). Τα αντίστοιχα ελληνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα αγωνιστούν στη League A.

Αναλυτικά :

Η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης της League A με αντιπάλους τη Γερμανία, τη Δανία και το Κόσοβο. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέταρτες θέσεις των ομίλων τους θα υποβιβαστούν στη League B. Οι υπόλοιπες θα παραμείνουν στην κορυφαία κατηγορία. Τα παράθυρα διεξαγωγής των αγώνων είναι τα ακόλουθα: 08-16 Ιουλίου, 21-29 Οκτωβρίου και 25 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου.

Η Εθνική Κορασίδων θα συμμετάσχει στον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης της League A με αντιπάλους τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Λευκορωσία. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέταρτες θέσεις των ομίλων τους θα υποβιβαστούν στη League B. Οι υπόλοιπες θα παραμείνουν στην κορυφαία κατηγορία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο διάστημα 1η Ιουλίου-3 Δεκεμβρίου και οι χώρες διεξαγωγής του ομίλου θα ανακοινωθούν από την UEFA.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P