Κατηγορίες
Super League 1

Παντελής Καπετάνος : «Μακάρι στο μέλλον να με αξιώσει ο Θεός να βρεθώ ξανά κοντά στον Ραζβάν»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Καπετάνος, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μιλάει για τα επόμενα βήματα που θέλει να κάνει στον χώρο του ποδοσφαίρου, τονίζοντας «Θα έλεγα ότι μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο, όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στα γήπεδα και πλέον δεν βρίσκεσαι εκεί, είναι κάτι που σου λείπει. Αυτή τη στιγμή έχω βγάλει το UEFA A, θα ήθελα να βρω μία πρόταση προπονητικά εντός του γηπέδου και όχι σε ένα άλλο πόστο».

Ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Ραζβαν Λουτσέσκου: «Με τον Ραζβάν έχουμε μία άλλη σχέση, μιλάμε ανοιχτά, αλλά δεν θα μπορούσα να τον καλέσω να του ζητήσω δουλειά, έχει το τιμ του αλλά μακάρι στο μέλλον να με αξιώσει ο Θεός να βρεθώ ξανά κοντά του μετά το κοινό μας πέρασμα σαν παίκτης με προπονητή. Του αρέσει πολύ η δουλειά, βγάζει αγάπη για το ποδόσφαιρο και πολλές μπορεί να υπερβάλλει σε αυτά που κάνει και λέει, αλλά έτσι λειτουργεί και φέτος είναι δική του δουλειά η κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24».

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στις ”σειρήνες” γύρω από τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Όποιος ποδοσφαιριστής έχει μία πρόταση από την οποία θα ικανοποιηθεί η ομάδα, καλό είναι να φύγει, γιατί είδατε τι έγινε και στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία και της ΑΕΚ. Αν η πρόταση καλύπτει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα, καλό θα είναι να αποχωρεί ο παίκτης».

Τονίζοντας για τον νεαρό μεσοεπιθετικό: «Ταλέντο δεν μπορεί να είναι ένας παίκτης 21 ετών με τέτοια παρουσία, τώρα είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής και έτσι θα τον υπολογίζουν και στο εξωτερικό»

Για τη δύναμη του ΠΑΟΚ: «Η δουλειά πρέπει να γίνεται ομαδικά, το ατού του ήταν η μεσαία και επιθετική γραμμή. Αν και ο Σαμάτα που για εμένα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που του έλειπε το γκολ, οι υπόλοιποι βοήθησαν τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου της ομάδας και την κατάκτηση του τίτλου»

Όσο για τον Λορέν Μορόν του Άρη: «Είναι ένας από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος, στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι, εν συνεχεία είδαμε έναν καταπληκτικό ποδοσφαιριστή, με ποιοτικά χαρακτηριστικά και για εμένα δεν πρέπει να φύγει από την Ελλάδα, είτε να μείνει στην Ελλάδα είτε σε μία άλλη ελληνική ομάδα».

Ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ και αν όλοι θέλουν θα μπορεί να ανέβει και άλλο, οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν ξεφύγει και βλέπετε και τις κινήσεις του Παναθηναϊκού να φέρει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα για τη θέση του προπονητή, υπάρχουν βήματα προόδου και εξέλιξης».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected