Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρώμη 2024: Η Πεσιρίδου έμεινε μακριά από τις προσδοκίες της. “Έσπασε” στη συνέντευξη μετά τον αγώνα της (vids)

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε στην 6η θέση της τρίτης προκριματικής σειράς των ψηλών εμποδίων, με 13.32 και ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Στην τέταρτη παρουσία της στη διοργάνωση, η αθλήτρια δεν έκανε αυτό που ήθελε και σίγουρα αυτό που μπορούσε.

Τα δείγματα άλλωστε στην αρχή της σεζόν ήταν πολύ ενθαρρυντικά για την έμπειρη αθλήτρια, που προερχόταν από τέσσερις κούρσες κάτω από τα 13.20.

Η αθλήτρια έφτασε στη μεικτή ζώνη εμφανώς στεναχωρημένη και απογοητευμένη από τη σημερινή της παρουσία. “Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από αυτό που έγινε. Δεν είμαι μικρό παιδί για να κάνω τόσα λάθη σε μια κούρσα. Από την εκκίνηση μέχρι το τέλος όλα πήγαν λάθος”, είπε αρχικά η αθλήτρια και συμπλήρωσε: “Όταν ξύπνησα είχα αρκετό άγχος. Στο ζέσταμα όμως σα να μου έφυγαν όλα. Ένιωθα καλά και το είπα και στην Ιωάννα, πως μπορώ να τρέξω”.

Η αθλήτρια κατέλαβε την 26η θέση με 13.32 στην πρώτη διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού, όπου η πρόκριση στον πρώτο γύρο ήταν με τις 11 καλύτερες επιδόσεις στο σύνολο των σειρών.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ 2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected