Κατηγορίες
Διάφορα

Αναστάτωση στον Δήμο Μετεώρων με τον υπάλληλο που επέστρεψε στη θέση του μετά από…13 χρόνια!

Πανελλήνια διάσταση έλαβε το θέμα με την πολυετή αποχή (13 χρόνια για την ακρίβεια) υπαλλήλου της ΔΕΥΑ Μετεώρων από τα εργασιακά του καθήκοντα.

Δυστυχώς, ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται στην επικαιρότητα για ένα θέμα που τον δυσφημίζει, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο έγινε μία σοβαρή προσπάθεια για τη διαφήμιση του τόπου.

Το θέμα των δημοτικών υπαλλήλων και αυτών της ΔΕΥΑΜ γίνεται συχνά θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, αλλά δυστυχώς καμία δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να αποτελεί τροχοπέδη.

Κανένας υπάλληλος δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στο 100% των δυνατοτήτων του, όταν γνωρίζει ότι κάποιοι πληρώνονται για να κάθονται, και κάποιοι άλλοι πληρώνονται ενώ αγνοούνται…

Το tameteora.gr καταγράφει την αβεβαιότητα για το πόσοι είναι αυτοί που δουλεύουν πραγματικά σε Δήμο Μετεώρων και ΔΕΥΑΜ, και πόσοι είναι αυτοί που δεν εμφανίζονται για μήνες και για χρόνια για δουλειά, αλλά και πόσοι είναι αυτοί που θέλουν… παρακάλια για να δουλέψουν.

Το μόνο σίγουρα είναι ότι, αν δούλευαν σωστά όλοι (διότι πρέπει να τονίσουμε ότι κάποιοι δουλεύουν και παραπάνω απ’ ότι πρέπει) οι υπάλληλοι του Δήμου και της ΔΕΥΑ, τότε δεν θα χρειάζονταν να δίνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για συμβάσεις, ενώ και η πόλη και τα χωριά μας θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι είναι σήμερα.

Και αυτό το πρόβλημα λοιπόν αναμένει τη λύση του από τη νέα δημοτική Αρχή και από τον Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected