Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου : Νίκησε τα Μετέωρα ο Ατρόμητος Παλαμά και η άνοδος του κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες (photos)

Ο Ατρόμητος Παλαμά νίκησε τα Μετέωρα με σκορ 2-0 και πλέον αναμένει εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες από την Αθλητική Δικαιοσύνη, σχετικά με την άνοδο του στη Γ’ Εθνική.

Το σύνολο του Γιάννη Μπουρνάκα εξασφάλισε ουσιαστικά την άνοδο του εντός των “τεσσάρων γραμμών”, ως γνωστόν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Ανθούπολη, όταν και την κέρδισε με το ευρύ 3-0. Όμως, μετά, την ένσταση της ομάδας της Λάρισας, για αντικανονική συμμετοχή παίκτη του Παλαμά, οι “πράσινοι” ενδέχεται να χάσουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Βέβαια, ακόμα κι αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να διατηρεί κάποιες λίγες ελπίδες για άνοδο λόγω της σημερινής του νίκης, που τον τοποθετεί στην τέταρτη και πρώτη επιλαχούσα θέση, σε περίπτωση που κάποια ομάδα από αυτές που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες προνομιούχες θέσεις όλων των ομίλων, δεν μπορέσουν ή δεν θελήσουν να συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική.

Στα του σημερινού αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του παιχνιδιού την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Όμως 8 λεπτά πριν την ανάπαυλα μετά, από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλατσέρη και την ασθενική επέμβαση του τερματοφύλακα των “κιτρινομπλέ”, ο Λιλολλάρι βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και με ένα πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Γιάννη Μπουρνάκα πίεσαν περισσότερο τους αντιπάλους τους και δημιούργησαν ποικίλες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Αυτή η υπέροχη των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 88′ με τον Καράβα ο οποίος με ένα προσωπικό γκολ κλείδωσε τη νίκη για τον Ατρόμητο.

δείτε το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο KarditsaLive

Συνθέσεις

Ατρόμητος Παλαμά (Γιάννης Μπουρνάκας) : Καραμάνης, Εκίζογλου, Πυργιώτης, Κούρκουλας (46′ Πολύζος), Λιλολλάρι, Μπλατσέρης (46′ Τζέκος), Μπιτέλης (67′ Παπαδημητρίου), Μυργιώτης, Ισούφης (33′ Καραβάς ), Θεολόγης, Αναγνώπουλος (67′ Καλυβιώτης).

ΑΣ Μετέωρα (Γιώργος Λουλές) : Γκουλιώνης, Δρόσος (67′ Ράτζας Σ.), Φορτούνης, Ράτζας, Νταλούκας, Καραμούζης, Θωμός, Καλτσάς (84′ Τσεκλημάς), Ψαθογιαννάκης, Μαρούδας, Κοτσιλιάνος (46′ Πούλιος)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Ολυμπιακός Βόλου 6 5 1 0 11 2 9 16
2 Ατρόμητος Παλαμά 6 4 1 1 13 2 11 13
3 Ανθούπολη 6 3 1 2 14 6 8 10
4 ΑΕ Μαλεσίνας 5 3 1 1 11 3 8 10
5 ΑΣ Μετέωρα 5 2 0 3 6 8 -2 6
6 ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης 6 1 0 5 4 20 -16 3
7 ΑΣ Νεοχωρίου 6 0 0 6 0 18 -18 0

*Εκκρεμούν οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τα τους αγώνες ΑΣ Μετέωρα – ΑΕ Μαλεσίνας και Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected